Flyvertinner avslører: 6 ting som får oss til å «hate passasjerer umiddelbart»

15/09/2023 15:30

Emma Sletta

Reiser
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Flere flyvertinner deler nå det som kan skape frustrasjon blant dem når de jobber om bord i passasjerfly.

Mange innser at det er oppførsel av medpassasjerer under flyreiser som kan være et problem. Dette inkluderer for eksempel å ta for mye plass eller plassere føttene på armlenet foran.

Men det er også atferd som kan irritere flyvertinner så mye at de vurderer å ta skritt for å motvirke det.

Det melder Daily Star.

Derfor er det en god idé å unngå disse handlingene, ikke bare for å unngå potensielle konflikter, men også for å være en mer hensynsfull medpassasjer.

1. Ikke bli full

"Fulle passasjerer. Alle berusede passasjerer er plagsomme etter avgang. Helt til de sover det av. Og de bare lukter," sier en flyvertinne.

«Jeg har aldri forstått hvorfor folk velger å drikke så mye når de er fanget i en trang hytte i timevis, tusenvis av meter opp i luften og omgitt av fremmede», sier en annen.

En annen flyvertinne mener det ville være bedre om passasjerene måtte ta en promilletest før de fikk gå om bord, og at berusede passasjerer ikke burde få komme om bord.

2. Klippe negler

En flyvertinne kritiserer de som bestemmer seg for å kutte negler om bord. Tilsynelatende tror noen mennesker at det er en god måte å fordrive tiden under flyturen.

– Det verste for meg er de som klipper negler eller tånegler om bord i flyet. Jeg kan høre det langt fra baksiden av flyet, selv om jeg sitter langt foran. Det er det mest ubehagelige du kan gjøre på et fly, sier en flyvertinne.

3. Dropp ideen om Mile High Club

Mile High Club er ikke en god idé Den samme flyvertinnen som kritiserer negleklipping har også en bønn: ikke prøv å bli med i Mile High Club.

– En annen ting er par som prøver å bli medlemmer av Mile High Club. Folk skjønner kanskje ikke hvor ekkelt toalettene er, da folk sørger over alt. Spesielt under turbulens kommer ikke væske på gulvet bare fra vasken, sier hun.

4. Ikke bestill brus

Dette punktet kan selvfølgelig diskuteres, men en flyvertinne mener at det kan være vanskelig å bestille brus.

– Brus skummer ganske mye når den helles på boks. Jeg må vente til skummet har lagt seg før jeg kan fortsette å helle», skriver en flyvertinne på bloggen sin.

"Hvis alle tre passasjerene bestiller brus, vil jeg ofte ta bestillingene deres, ta tre bestillinger til, servere dem og deretter gå tilbake til de tre første."

5. Folk som vandrer rundt i flyet

En tidligere flyvertinne ved navn Madeline Forsyth liker ikke passasjerer som vandrer rundt i flyet, spesielt i midtgangen.

– Det er greit å reise seg og strekke på beina, spesielt på lange flyturer. Men hvis du hele tiden beveger deg rundt i gangen i lengre perioder, gjør du det vanskelig for flyvertinnene, sier hun.

6. Å ha en dårlig holdning

Kajal Manhas, en 26 år gammel flyvertinne, oppfordrer passasjerene til å ha en positiv holdning om bord på flyet. Hun skulle gjerne sett at passasjerene unngår å la håndbagasjen være utenfor rekkevidde ved ombordstigning og avstår fra å hente gjenstander som ikke er inkludert i billetten.

– Og unngå en dårlig holdning, spesielt fra de som mangler god oppførsel, legger hun til.