Hotellansatte gir viktige råd: Dette må du ALLTID gjøre først når du ankommer hotellrommet

07/10/2023 18:00

Sofie Hansen

Reiser
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et viktig råd før høstferien er her.

Når eventyrlysten kaller og du setter kursen mot fjerne horisonter, er det mer å tenke på enn bare pakking og billetter. Et team av reiseeksperter fra gjestfrihets- og reiselivsbransjen har delt noen innsidehemmeligheter med oss, og det er én regel som topper listen deres:

Skyll toalettet!

Dette er skrevet av reisebyrået eShores via. nyhetsmediet Mirror som snakket med en rekke ansatte innen reise- og hotellbransjen.

Det høres kanskje litt rart ut, men det er en utmerket grunn til dette rådet, spesielt når du er på vei til destinasjoner med varmere klima.

Ekspertene understreker viktigheten av å spyle toalettet, både når du først ankommer hotellrommet ditt og igjen etter en lang dag med eventyr. Hvorfor, spør du kanskje?

Nouveau Rejsers eksperter forklarer at på steder med høyere temperatur kan toalettskålen og området under toalettsetet bli attraktive skjulesteder for uønskede crawlere – spesielt edderkopper.

Ingen ønsker å bli overrasket av en uventet gjest mens de gjør forretninger, ikke sant? Så neste gang du går inn på hotellrommet ditt, husk å skylle litt på toalettet.

Det er en enkel, men effektiv forholdsregel for å sikre at oppholdet ditt forblir så komfortabelt som mulig.

Når alt kommer til alt, når det kommer til å utforske verden, ikke bekymre deg for de åttebeinte naboene i bollen din – la dem ligge der de hører hjemme!

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?