Nå kan du leie en seng på flyet: Så mye koster det deg

20/05/2023 12:50

Mikkel Sletta

Reiser
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nakkesmerter, sikkel som renner nedover kinnet og det pinlige øyeblikket når du innser at du har ligget og sovet på skulderen til sidemannen.

Alt bryet forbundet med å få skjønnhetssøvnen på et fly bør være over – selv om du ikke er typen som flyr førsteklasses.

I hvert fall hvis du skulle befinne deg på et Air New Zealand fly.

Flyselskapet introduserer nå muligheten til å kjøpe seng.

Det vil være mulig å leie en seng i fire timer på flyturen.

Men å engasjere seg i drømmene vil ikke være helt gratis.

Mellom 2.800 og 4000,- i tillegg til billettprisen, legger det opp til.

Ganske upraktisk introduserer flyselskapet seks senger i køyesenginstallasjoner som vil bli funnet på langdistanseflyvninger.

Fire timers søvn er absolutt ikke de åtte timene de fleste drømmer om å få. Men etter sigende har flyselskapet gjort sin forskning.

"En typisk søvnsyklus er omtrent 90 minutter. Så fire timer gir kundene en mulighet til å slå seg til ro, sovne og våkne, sier en representant for Air New Zealand til CNN.

Flyselskapet flyr en av de lengste rutene i verden: New York til Auckland – reisen mellom de to byene tar hele 17 timer.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.