TUI med stor nyhet til kundene: Avslører særlig samarbeid

21/11/2023 10:00

Emma Sletta

Reiser
Foto: TUI
Foto: TUI
Nå er det store nyheter fra TUI.

Mer enn 40 nye hel- og halvdagsutflukter er nå tilgjengelig for alle gjester, uavhengig av ferie type.

Fra Lanzarotes vulkanske vingårder og New Yorks "Little Caribbean" til Julius Cæsars Roma og Cancuns fantastiske ferskvannshull. Dette er bare noen få av mange steder og temaer for TUI og National Geographics populære utfluktsprogram.

TUI og National Geographic utvider nå samarbeidet om sine unike utflukter, slik at alle kan bestille dem – selv om de ikke er på ferie med TUI. Samtidig lanseres mer enn 40 utflukter på tvers av flere destinasjoner, mens flere allerede er i gang. Destinasjoner inkluderer Barcelona, Cancun, Kreta, Pafos, New York, Napoli og mange flere.

De unike utfluktene gjøres i små grupper om gangen og tar ofte gjestene til steder der publikum ellers ikke ville ha tilgang. Samtidig tar eksperter som arkeologer, marinbiologer, historikere, fotografer, kokker, bønder og pedagoger gjestene i hånden på flere av utfluktene.

"National Geographic-utflukter er opplevelser for livet med noe for alle, enten du er en strandentusiast eller en urban oppdagelsesreisende. De er nøye kuraterte turer som forteller historier om destinasjonene, hedrer National Geographics arv og tilbyr fortreffelighet, sier Peter Ulwahn, administrerende direktør i TUI Musement.

"National Geographic-utflukter fordyper reisende på ekstraordinære steder og særegne kulturer, som alle blir levende gjennom den utrolige kunnskapen og den fantastiske fortellingen til National Geographic-trente guider. Turene kan bestilles direkte av reisende når de utforsker verden, sier Nancy Schumacher, Senior Vice President og General Manager for National Geographic Expeditions.