12 overraskende sextips fra menn til kvinner

12/09/2017 15:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du som kvinne i tvil om hva menn lengter etter at du gjør i senga? Her får du svaret fra 12 hudløst ærlige menn.

Internett er full av sexologer og selvutnevnte erotikkeksperter, som alle står i kø for å fortelle folk hva akkurat deres sexliv trenger. 

Men hva gjør du hvis du faktisk savner sextips, men ikke gidder flere ekspertråd?

Svaret må være at du søker hjelp hos riktige menneskene.

Det har man gjort hos Cosmopolitan-redaksjonen, hvor man har forhørt seg hos en rekke av virkelighetens menn som hver og en har et sextips til kvinner. 

1. ’Ikke vær redd for å gå rett på sak og be om det du vil ha: Fantasier, mengden av sex eller stillinger.’ Greg, 36 år.

2. ’Lad oss vite at du nyter det: Selv hvis du ikke liker 'dirty talk', så fortell oss at du liker det. Menn liker å høre at de gjør de riktige tingene i senga.’ Ryan, 19 år.

3. ’Det er ikke en styrkekonkurranse. Du trenger ikke å ta altfor hardt tak i pikken når du gir en handjob.’ Tom, 24 år.

4. ’Kyss oss, hold rundt oss og ta på oss. Vær mer kjærlig.’ Gabriel, 27 år.

5. ’Snakk til oss. Vi får mye mer ut av det, hvis du forteller oss hva du liker og hva du ikke liker. Å ’fake’ en orgasme fordi du ønsker at vi skal få selvtillit, hjelper virkelig ikke.’ Daniel, 23 år.

6. ’Ikke vær redd for å sette deg øverst. Det blir for ensformig, hvis det alltid er jeg som gir den til deg.’ Wayne, 18 år.

7. ’Når du er øverst, så er det fantastisk når du virkelig beveger hoftene dine frem og tilbake – hardt og hurtig.’ Dustin, 28 år.

8. ’Onanér foran oss. Min kjæreste gjorde det mens hun sa noe sånt som; Du må gjerne se, men ikke røre. Et hun hadde kommet, ga hun meg en blowjob, hvoretter vi hadde den beste sexen jeg noensinne har hatt.’ Nadeem, 23 år.

9. ’Skap øyenkontakt når dere gir oss en blowjob. Det er seriøst den beste delen, men blir ofte oversett av kvinner.’ Johnny, 29 år.

10. Veiled oss når vi gir dere oralsex. Tom, 19 år.

11. ’Smil mens vi har sex. Det er tennende å vite at du koser deg’ Jason, 25 år.

12. 'Lag knipeøvelser når vi er inni deg. Det føles fantastisk.' Gene, 28 år.

Les også: 5 vågale stillinger til dyp penetrasjon