3 frekke favoritter til spreke fyrer

01/01/2020 12:15

dagens.no

Sex og samliv
Vil du ri med på bølgen og oppleve den fantastiske nytelsen som prostatastimulatorer gir? Her får du tre bestselgere fra Skandinavias største erotiske nettbutikk.

 

Analsexleketøy blir mer og mer populære blant nordmenn. Dette gjelder især blant menn, der salget av prostatastimulatorer er steget med knapt 50 prosent i første halvdel av 2020, sammenlignet med samme periode i fjor.

Det opplyser Sinful, som er Skandinavias største nettbutikk innen salg av sexleketøy. Den erotiske nettbutikken forteller dessuten at det ikke kun er norske menn som har fått opp øynene for denne type stimulering.

I Norge og Finland har salget av prostatastimulatorer steget med henholdsvis 48 og 47 prosent, mens svenskene er litt mer tilbakeholdne. Hos söta bror er nemlig salget kun steget med 16 prosent i forhold til i fjor.

Ønsker du å eksperimentere med prostatastimulering, i likhet med mange andre menn, men er i tvil om hva slags produkt du bør velge? I samarbeid med Sinful gir vi deg et innblikk i de tre mest populære prostatastimulatorene blant norske menn.

Psst! Før du går i gang med å stimulere prostataen din, anbefaler vi at du leser Sinfuls store guide til prostataorgasme.

1. Penisring med Prostatastimulator

En av de mest populære modellene er mer enn bare et analt stimuleringsleketøy. Det er nemlig både en penisring og en prostatastimulator i ett og samme produkt. Sinfuls penisring med prostatastimulator, som passer til de fleste menn, kan benyttes i forbindelse med onani eller til å skape litt ekstra stimuli under sex med partneren din.

2. Rippled Massager Prostatavibrator

Hvis du vil ha litt mer trøkk i leketøyet, så er denne prostatavibratoren det perfekte valget for deg. Sinful Rippled er en masserende prostatavibrator med 5 effektive vibrasjonsnivåer, som sørger for å gi deg et eksplosivt klimaks. Det ergonomiske designet stimulerer prostataen til perfeksjon og med den ankerformede enden, er du sikker på at vibratoren blir der den skal under hele seansen.

3. Beaded Prostatavibrator

Det siste produktet har et litt annerledes design som stimulerer både prostataen og mellomkjøttet samtidig. Delen som føres inn er formet som fem kuler på en snor, og gir en ekstra stimulerende følelse når den føres inn. Sinful Beaded Prostatavibrator har hele 10 forskjellige vibrasjonsmønstre som du kan bruke mange timer på å eksperimentere med.