3 gode grunner til å ha sex med kjæresten når det regner

07/08/2017 14:00

Ida Veiden Brakstad

Sex og samliv
Sex i regnvejr
Foto: Shutterstock
Det er ikke alltid den norske sommeren innfrir med sol og varme. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. En undersøkelse viser nemlig at vi har mer sex når det regner.

I en undersøkkelse foretatt av Trojan Brand Condoms svarer 80 prosent av de spurte at de har hatt sex i regnvær, og ytterligere 83 prosent vurderer regn som det beste været å ha sex i.  

Derfor er der rikelig grunn til å utnytte det tidvise gråe norske sommervær til å være litt ekstra intim med kjæresten.

I samarbeid med stifteren av Sinful.no, Mathilde Mackowski, gir vi deg her tre gode grunner til å skru opp for varmen når det øser ned utenfor.  

1. Det løfter humøret ditt

Når solen skinner er det som vi automatisk kommer i godt humør. 

Omvendt kan vi lett føle oss en smule nedtrykte når det øser ned i strie strømmer. God sex kan imidlertid gjøre en stor forskjell - og løfte humøret ditt kraftig.

Sex får deg til å glemme dagens frustrasjoner og bekymringer – og det kjedelige været. 

Dessuten frigir kroppen din gledeshormoner når du har sex, så du vil føle deg oppløftet hele dagen.  

2. Regnvær er romantisk

Det er som om det er noe ekstra romantisk ved å ligge tett inntil kjæresten i sengen og høre regnet falle utenfor ruten. 

Og når sommeren nå engang er så regnfull som den ofte er, så er det en god grunn til å skru opp for romantikken inne. 

Finn fram et par stearinlys og en romantisk playliste for å sette den helt riktige stemning.

3. Det holder deg varm

Når sommervarmen ikke er til å stole på, og vi ikke kan ligge på stranden og svette i 25 grader, så må vi jo finne andre måter å holde varmen på.  

Derfor er det helt opplagt å ha sex med kjæresten - for nakne kropper som gnir seg mot hverandre er den perfekte måte å holde varmen på i det kjølige regnværet. 

Når din og kjærestens kropper ligger der sammenflettet under dynen, så vil temperaturen uten tvil stige - selvom det styrtregner utenfor. 

Og hvis dere har lyst til å skru litt ekstra opp for romantikken og varmen, så kan dere jo gi hverandre en deilig sensuell intimmassasje. 

Stifter av Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”En god massasje er det perfekte forspill, siden du mildt kan massere kroppens erogene soner og virkelig tenn partneren din. Dessuten er en massasje også varmende – og på den måten kan man holde kulden litt på avstand. Du og kjæresten kan med fordel bruke 2-i-1 Massasjegelé og Glidemiddel for en ekstra deilig følelse. Og så er dere klare til når det blir virkelig hett.”