5 merkelige ting som gir deg et bedre sexliv

23/05/2017 15:30

KC

Sex og samliv
Underligt sexliv
Shutterstock
Takket være vitenskapen blir vi hele tiden klokere på hva som skal til for å få et bedre sexliv.

Noen av tingene er imidlertid litt mer bisarre enn andre. Hvem skulle for eksempel trodd at avokado, svette og fargen rød kan styrke sexlivet ditt?

Her har vi i sammarbeid med grunnleggeren av Sinful.no, Mathilde Mackowski, samlet de fem underligste ting som visstnok skal gi et bedre sexliv. 

Gi sexlivet ditt en boost med disse 5 merkelige tingene 

1. Spis avokado 

Avokadoen er langt mer enn bare et dekorative motiv på Instagram. Den grønne frukten (ja, det er faktisk en frukt) fungerer nemlig også som et afrodisium. 

Barbara Klein, som er professor i mat og ernæring ved University of Illinois, forklarer til The California Avocado Commission at fruktens høye innhold av vitamin E kan hjelpe til å holde liv i gløden, da den gir både energi og vitalitet. 

2. Kle deg i rødt

Hvis du gjerne vil forføre mannen din, så er det en god grunn til å gå ut og kjøpe rødt undertøy. En 

studie viser nemlig at menn synes kvinner som har noe rødt på seg er mer attraktive og sexy. 

3. Svett, svett, svett

Vitenskapen har talt: Kvinner blir tent av mannesvette. 

Lukten av menns svette kan faktisk bidra til å øke kvinnens kortisolnivå – stresshormonet som gjør deg seksuelt opphisset. Det viser en studie i The Journal of Neuroscience.

4. Vær en adrenalinjunkie

I stedet for å tilbringe stevnemøtet med å spise på fancy restauranter eller gå på kino, så burde dere hoppe i fallskjerm eller surfe. En studie i Archives of Sexual Behavior viser nemlig  at aktiviteter som gir et rush, gjør deg lysten på mer action i soverommet etterpå. 

5. Bytt ut parfymen eller colognen med disse duftene

Det er på tide å skifte ut Chanel no. 5. 

En britisk studie viser nemlig at menn synes kvinner er mest attraktive når de lukter av lebestift, babylotion eller en middagsrett. Kvinner foretrekker på sin side at menn lukter av maling, lær, olje eller blekkpatroner. 

Men hvis du ikke liker hverken avokado, svette eller lukten av mat, så finnes det også andre ting som kan sette litt ekstra farge på sexlivet ditt. 

Grunnleggeren av Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Hvis dere gjerne vil ha et bedre sexliv, så er det en god idé å lage noen morsomme og sexy aktiviteter sammen for å unngå at alt bare går på rutine. Med Clone-A-Willy kommer dere tettere på hverandre på en ny måte og lage en frekk kopi av mannens utstyr som kjæresten kan nyte når han ikke er hjemme. Dere kan også teste ut bondagesett á la Fifty Shades som er en morsom måte å krydre sexlivet på. Med et slikt sett kan dere eksperimentere med håndjern, bind for øynene og en pisk for å få en pirrende opplevelse litt utenom det vanlige,” forklarer Mathilde Mackowski.

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.