5 møbler som gir deres sexliv den mest pirrende makeover

04/06/2018 20:00

KC

Sex og samliv
Glem ALT om IKEA. Her får dere nemlig, i samarbeid med Sinful.no, 5 pirrende forslag på møbler som gir deres hjem - og sexliv - den beste makeover.

I vater

Gjør deres favorittstillinger enda bedre, mer effektive og mer målrettede med en uskyldig utseende sexpute. Sexputen gir dere mulighet for å eksperimentere med alt fra den klassiske misjonæren over til helt nye og spennende vinkler. Den kileformede puten gjør at dere kan oppleve stillinger fra helt nye vinkler - prøv for eksempel misjonæren og kjenn hvordan puten hjelper til dypere penetrasjon og bedre stimuli av kvinnens G-punkt - til stor glede for dere begge. Legg puten under hennes bakdel og treff G-punktet spot on, eller bruk den til å avlaste og gi komfort og støtte under armer, bein og hofter når dere kaster dere ut i mer akrobatiske øvelser. Den er også perfekt til ryggen når du skal se VM fra sofaen de neste ukene.

Flyvende orgasmer

Selv om dere kanskje ikke er medlemmer av Mile High-klubben (det famøse fellesskap for par som har hatt sex ombord i et fly), så kan dere likevel oppnå flyvende orgasmer. Med Loveswing kan dere gynge dere til mer eksperimenterende, utforskende og morsom sex, samt teste ut alle favorittstillinger i vektløs tilstand. Langt mer holdbar (og lovlig) løsning enn å snike seg ned på lekeplassen i nattens mulm og mørke. 

Vådte drømmer

Gjør deres våteste fantasier til virkelighet med et kinky vinyllaken. Lakenet inviterer til frekk og flytende lek. Bad hverandre i silkemyk massasjeolje og gni deres nakne hud mot hverandre, eller innta isdesserten i sengen og forvandle hverandre til en herlig buffet av tilbehør bestående av krem, smeltet sjokolade og karamellsaus. Gjør opplevelsen enda mer forfriskende, eksklusiv og forførende og avslutt buffeten med en pirrende dusj av champagne - perfekt for å avkjøle varme kropper en varm sommernatt. 

Svett håndverkersex

Liker dere svett håndverkersex? Så kast dere ut i en omgang opphissende rollespill hvor den sterke handyman tryller den ene målrettede orgasmen frem etter den andre med sine Drilldo-boremaskin. Ideell til ekstra dype hull, knapt så velegnet for å skru sammen IKEA-møblene. 

Perfekt til fiksering (og kanskje også poolen?)

Digger du fiksering, men mangler du veggplass? Spar deg for SM-korset og prøv heller ut erotisk dominans og pirrende fastspenning i en oppblåsbar bondagestol. Den er både særdeles enkel å oppbevare under sengen eller i klesskapet, og ytterst enkel å pakke ned i bilen eller kofferten hvis dere planlegger en erotisk helgetur. Perfekt til små boliger, å ta med på hytta eller ferier til sørligere strøk. Har dere planer om å bruke den på stranden, campingplassen eller som flytende møbel i hotellbassenget, er det dog helt og holdent på eget ansvar.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.