5 pinlige ting som kan skje under sex, som du for guds skyld bør unngå

Sikker sex kan som regel utføres med en kondom og en sjekk hos lægen.

Allikevel skjer det at akten utvikler seg til det litt mer voldelige - enten dere vil eller ikke.

De fleste har en venn eller venninne som har fått brannsår på knærne eller falt i dusjen under akten.

Skader som disse er dog langt fra de verste.

Sitter du nå og har vondt av deg selv fordi du er støl i hoftene etter nattens aktiviteter, så kan vi berolige deg - du er LANGT fra den eneste som har hatt en kjip sex-skade.

Her har vi samlet en liste over bisarre sex-skader - skader som faktisk har skjedd virkelige personer.

1. Hjertestans:
I fjor døde 17-årige Julio Macias Gonzales fra Mexico City, da et sugemerke fra kjæresten resulterte i hjertestans, fordi det hadde oppstått en blodpropp rundt sugemerket. Da blodproppen nådde Julios hjerne, døde han kort tid etter.

2. Nedsatt hørsel:
En 20-årig kinesisk kvinne mistet hørselen som følge av et lidenskapelig kyss. Kysset reduserte trykket i munnen, hvilket strakk trommehinnen og forårsaket midlertidig tap av hørsel. Heldigvis kom hørselen hennes tilbake etter to måneder. 

 3. Slørete syn:
En 29-årig mann mistet nesten synet på venstre øye etter en het runde sex. For å holde igjen egen utløsning, holdt han pusten og fikk en blødning bak venstre øye. Morgenen etter oppsøkte han legen på grunn av det slørete synet. 

4. En penis som sitter fast:
Da et italiensk par valgte å ha sex i vannet, endte det veldig galt. Den mannen prøvde å trekke seg ut, satt penisen hans fast. Det var så stort trykk i kvinnens skjede at hun ikke fikk penisen hans ut. Legen kunne ikke hjelpe dem på stedet, så de ble tatt med til nærmeste sykehus.. 

5. Penisbrudd:
En 47-årig mann fikk et brudd i penis etter en heftig runde sex med kjæresten. Et penisbrudd kan oppstå når en erigert penis bøyes hardt - for eksempel ved kvinnens bevegelser. Idet bruddet oppstår vil du og eventuell partner kunne høre en tydelig knekkelyd, og du vil umiddelbart få sterke smerter i penis.

Au, vi krysser fingrene for at ingen kommer til å oppleve dette igjen.

Les også: 8 ting kvinner gjør i senga som gjør menn ville i nikkersen 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.