5 sexstillinger når du føler deg stresset

Det kan være vanskelig å tenke på sex hvis man tankene driver avsted hele tiden. Men disse fem stillingene er som skapt til å slippe stress og finne den indre roen.

Noen dager er det bare for mye.

Hvis sjefen har vært kjip, ungene umulige og kollegaene sure, så begynner stress og bekymringer å fylle mer enn vanlig. 

Selv om det ikke er helt opplagt å kaste seg i senga og ha het elskov når men føler seg presset til bristepunktet, så kan det faktisk være en god idé. Det hjelper deg nemlig å slappe av, og det finnes en rekke stillinger som virkelig 'fjerner trykket' og gjør deg mindre anspent, skriver Women’s Health. 

Med disse fem stillingene gjleder det å gjøre sex til en stressreduserende fornøyelse.

1. En god utsikt til baken  
Enhver mann får virkelig lettet på trykket når hans utkårede er på alle fire foran ham. For kvinnen kan det være deilig å slippe kontrollen og bare motta. La en annen ta styringen.

Da gjelder det å ta et par dype åndedrag, så man ikke barev 'pumper i vei', men kjærlig og mykt elsker i stillingen. da skal nok stresset forsvinne raskt skal du se.

2. Ned i skjeen
Her holder mannen rundt kvinnen bakfra, og det er den store berøringsflaten mellom de to kroppene som frigir endorfiner og legger en demper på spente nerver. 

La mannen holde rundt kvinnen og gli dypt inn i henne mens kvinnen løfter bena ved å bøye knærne. Her handler det om å holde rundt hverandre og fokusere på berøringen mellom dere to. Pust dypt og vugg langsomt. 

3. Helt ned på magen 
Denne stillingen er litt mer avansert, men ikke desto mindre deilig når det kommer til å gi slipp. Kvinnen skal legge seg flatt på magen på senga, og bruke knærne som støtte så rompa løfter seg litt opp. 

Deretter kan mannen komme inn bakfra i en litt mer dempet stil enn en pornoaktig doggy. Kvinnen kan virkelig holde fokus på rolig pusting, og bare ta i mot nytelse mens hun ikke trenger å balansere en fysisk slitsom stilling. Hun kan bare slappe av og motta. 

4. Bøyd helt fremover
Hvis dere har litt mer energi, så kan man også stå oppreist i denne avvæpnende stillingen.

Kvinnen skal bøye seg helt fremover og la mannen holde armene hennes bak rompa. Stillingen er en rask stresspille som tar vekk livets bekymringer få minutter etter du har slengt handleposene i gangen.

Hvis dere føler dere skikkelig frekke, så kan dere jo lene dere over kjøkkenbordet for en rask omgang het sex, som fjerner tankene fra bunkene av plikter og bekymringer som venter der ute.

5. En cowboy-misjonær kommer til byen
Igjen en litt mer avansert stilling, som er en vri på en gammel kjenning, nemlig misjonæren.

Kvinnen ligger på ryggen og samler bena sine litt. Mannen setter seg deretter overskrevs og putter lillemann inn i sin utkåredes skjede.

Det kan være litt vanskelig, men når stillingen først er der, så stimulerer mannens lem kvinnens klitoris, og den ekstra oppmerksomheten gir større sannsynlighet for orgasme. Og når det først er trykket på de riktige knapper, så er vanskelig å være stressa etterpå.