5 søte tegn på at han er helt vill etter deg, men ikke tør å si det

01/01/2018 17:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Han er det siste du tenker på når du legger om kvelden, og det første du tenker på når du våkner.

Når venninnene dine snakker om ham, får du sommerfugler i magen. Du tør ikke tro på helt selv enda, men innerst inne vet du det – du er forelsket.

Forelskelse kommer til uttrykk på mange forskjellige vis, og ofte kan signalene være litt vanskelige å tolke. Spesielt hvis du selv allerede har tanker om hvordan det blir når dere skal gifte dere og få barn. 

Hvis du er i tvil om han er like vill etter deg som du er etter ham, så har vi samlet en lite med fem tegn på at han er forelsket i deg, men bare ikke tør å si det til deg rett ut.

1. Han følger med på hva du gjør
Sender du en snap av at du er ute på byen, kan du regne med at han 'tilfeldigvis' dukker opp på samme bare 20 minutter senere. Han kan ikke noe for det, for han bare elsker å være sammen med deg.

2. Han liker plutselig gamle bilder av deg på Facebook
Hvis du plutselig får en like eller en kommenatr under et gammelt profilbilde Facebook, så er det fordi han tenker på deg. Han har sikkert vurdert det lenge, men ikke hatt mot til det før nå. 

3. Han tøyser med deg
Den man tukter, elsker man. Så lett kan det sies. Hvis han har vanskeligheter med å uttrykke følelser, så vær heller oppmerksom på når han tuller og tøyser litt med deg. Hvis han kødder litt og får deg til å le, så er det helt bevisst fra hans side. Hvis han er forelska i deg, vil han gjøre alt for å få deg til å le.

4. Han sender deg feil meldinger - 'oops'
‘Oi, den meldingen var ikke til deg’. En god gammel klassiker. Den første meldingen er alltid vanskelig - for ham også. I enkelte tilfeller kan det være lettere å sende en falsk feilmelding, hvis han ønsker å skape kontakt. Hvis du liker ham, så grip sjansen.

5. Han er oppmerksom på hvordan du har det
Hvis han ser deg sitte alene på en fest eller i baren, kommer han til å sette seg ved siden av deg. Han vil høre om alle problemene dine og han kommer ikke til å gå før du har fortalt ham hvorfor du er lei deg.

Ja, det kan kanskje virke litt barnslig. Men det er ikke alle mennesker som har like lett for å uttrykke følelser. Så gjør deg selv en tjeneste og ikke undervurder disse signalene