5 ting kvinner aldri må gjøre med en penis

01/09/2017 14:15

Anniken Hauge

Sex og samliv
Der er et par uskrevne regler når det kommer til å håndtere en manns lem, og disse 5 tingene bør du aldri gjøre.

Det er menns aller helligste. 

Uansett hvor glad han er i bilen sin, smokingen eller den dyre klokka, så har alle menn et helt spesielt forhold til kjeppen og de to kulene som henger mellom bena.

Derfor skal pikken og de to ‘skjøre’ kulene i posen også få oppleve litt kjærlighet, når man føler seg litt frisk og freidig med kona eller kjæresten, og ender opp nakne under dyna.

Men selv om den rosa kjøttraketten står helt majestetisk oppreist, så er det noen ting menn ikke ønsker at det elskede vedhenget deres skal oppleve. Derfor har vi, ifølge Yourtango, samlet fem ting som enhver penis’ eier ikke kan fordra. 

1. Ikke skift når når klimaks er på vei 
Hvis kvinnen er i gang med å kose med mannen med munnen eller hånden, og han lener seg tilbake for å gi uttrykk for at han kommer snart, da må du for all del IKKE gjøre noe annerledes.

Forestill deg nå at du kjører i 110 km/t på motorveien. Har du da noensinne prøvd å skifte fra femte til tredje gir? Motoren hakker, bilen bråker og motoren fyker opp i unødvendige omdreininger. Det føles ikke bra bak rattet, og det er samme følelse mannen får når kvinnen tror at pikken skal høvles av med lynets hastighet, for det har hun visstnok sett i en pornofilm. 

Ta det i stedet helt med ro, og fortsett i et rolig tempo. Det er perfekt som det er, og han skal nok komme i mål før du vet ordet av det.

2. Ikke avbryt romantikken når tissemannen er glad
Der er visse situasjoner som føles ekstra godt når det kommer til kosing av penis. Når kjæresten sitter på knærne med pølsa i munnen, så er det en helt spesiell nytelse som får det til å krible hos alle menn. Men gud forby den kjæresten som tar den ut av munnen og sier ‘Hva er det?’, bare fordi mannen får øyenkontakt med henne under blowjoben. 

Det er som om å feire bursdagen sin og få kaken man elsker, men så har noen lagt en stor bæsj oppå.

3. Sitt stille hvis du vil opp og ri
Hvis kvinnen siter øverst, så er det mange menn som blir veldig glade. Med utsikt til fyldige bryster, som mildt treffer en i ansiktet, så blir tilværelsen nesten ikke bedre. 

Men den gode stemningen blir veldig fort ødelagt hvis hun begynner å rotere hoftene som en magedanser. Det vrir penis rundt, og hvis man fra før har en agurk som fra naturens side bøyer til den ene siden, så føles det ikke godt.  

Op og ned eller frem og tilbake, men aldri fra side til side.

4. Du skal ikke 'klappe den' etter sex
Handjobs er deilige, særlig før sex eller som et lite sexy avbrekk. Men etter sex, så må man aldri gå tilbake og puste liv i tissemannen ved å gi en handjob. Det blir det samme som å gå på den lokale kroa etter å ha spist 15 retter på en Michelin-restaurant.

Hvis mannen er klar for en runde nummer to, så må det jobbes litt mer. Da er myke lepper og våt tunge det eneste som duger.

5. Stryke pikken med en fjær eller kysse den romantisk oppover skaftet
Noen synes det er superkinky, men mange menn er fryktelig kilne, og den tynne huden som holder beistet beskyttet kan også være nokså følsomt.

Som kjæreste bør man derfor sjekke hvor følsom mannen er, så man ikke risikerer å få et ufrivillig kne i ansiktet - det er ikke særlig romantisk.