5 vågale stillinger til dyp penetrasjon

11/09/2017 16:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du og kjæresten din elsker å lage helt vill stemning i senga, så får dere her en rekke gode stillinger til en god og grundig penetrering.

How deep is your love?

Det sang Bee Gees for en mannsalder siden, og hvis du går med planer om å stille kjæresten din det samme spørsmålet så les med videre.

For på samme måte som dere kan kaste dere ut i både ’normal’ penetrasjon eller den milde forsiktige ditto når det står hanky panky på parforholds-programmet, så finnes også den dype og kompromissløse utgaven, hvor man som mann prøver å fylle partneren sin så mye og så dypt som mulig. Det skriver Cosmopolitan.com.

Det sier selvfølgelig seg selv at dyp penetrasjon ikke er den store hit hvis mannen er utstyrt med en morsom en på størrelse med en sovepose, og partneren hans er innehaver av en ytterst kort kanal.

Men om kjønnsdelene deres passer sammen som hånd i hanske, så kan det vøre både kinky og givende på nytelsesbarometeret å eksperimentere med hoftestøt som treffer helt i bunn. 

Det er dog ikke alle sexstillinger som er like gode hvis mannens kjøtthammer for alvor skal svinges opp til å treffe klokkespillet hennes.

Av samme grunn får dere her fem stillinger som er perfekte til dyp penetrasjon. 3.. 2.. 1.. sett i gang!

1. Saksen: Så går det løs. I denne stillingen ligger kvinnen på siden med bena i en 90 graders vinkel, så det løftede benet hviler opp ad den mannlige partneren som sitter på kne i sengen foran hennes aller helligste. Kan man som kvinne ikke prestere 90 grader, kan mindre også gjøre trikset. Imens penetrerer mannen kvinnen ved å støte ned i den ’åpne saksen’ bena hennes har formet. En hit når det skal støtes dypt.

2. Trillebåren: Denne stillingen sier seg selv mer eller mindre - men krever både armstyrke og smidighet, så pass på så dere ikke kommer til skade. Kvinnen står/hviler på hendende med strakte armer, mens mannen løfter bena hennes ben - samme som når man går med en trillebår. Men i stedet for å løpe avgårde med fruen, trenger han inn i henne bakfra – en stilling som er effektiv, når han skal helt i bunn.

3. Benene opp: En klassisker. Litt som saksen, men denne gangen med begge benene i været. Kvinnen ligger på ryggen med benene strakt rett opp i luften, så de er parallelle med mannen som igjen sitter på kne - klar med den enøyde. Med føttene på skuldrene sin og et fast grep om hennes legger, lår eller rompe har mannen nå adgang til solid penetrering som kjennes godt av begge.

4. Doggy – med en twist: Klassikeren doggystyle er god hvis det skal knulles i bunn, men den blir enda bedre, hvis dere modererer den. Mens mannen bør stå solid plantet på gulvet, bør kvinnen befinne seg på alle fire på sengen foran ham. Deretter er det viktigt at hun har svai i ryggen - så mye så mulig - så hoftene hennes løfter seg. På den måten får den mannlige partneren mulighet for å støte enda dypere.

5. Underlivsløft: Denne stillingen minner om nummer 3, men kan med fordel utføres på en sofa. Kvinnen ligger nemlig på ryggen, men med rompa på et høyt underlag (sofaens armlene eller flere puter), så underlivet hennes er løftet så høyt så mulig. Det gir mannen mulighet for å stå på bakken, løfte opp bena hennes og trenge dypt inn i henne helt til han når jackpot. 

God fornøyelse!

7 sexy setninger som gjør ham kåt med én gang

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.