6 grunner til at dama di faker orgasmer

I motsetning til menn kan kvinner veldig lett fake en orgasme, da det ikke er en penis som skal ejakulere underveis.

Det krever bare litt innlevelse og skuespillerevne for å overbevise mannen mellom bena at man faktisk nyter det han holder på med.

‘Jeg kommer, jeg kommer’ er naturligvis en mulighet, en annen er å stønne litt ekstra eller kaste seg ut i et nytelses-hyl.

Er du i tvil om hvorvidt dama di lyver om orgasmene sine, og så fall hvorfor hun gjør det, så gir vi deg her seks grunner til en fake orgasme.

 1. Hun synes sexen er kjedelig og dårlig
Hvis du selv synes at sexlivet deres er blitt kjedelig med årene, så er dte stor sannsynlighet for at dama di også synes det. Kjedelig og dårlig sex er roten til alt ondt. Dessverre er det et ømtålelig emne, som de færreste tør å snakke om – spesielt da en fake orgasme er lettere å komme unna med enn en tung alvorsprat. 

2. Hun er ikke i humør
Det kan også være at dama er stressa og derfor ikke i humør til sex. Hvis hun har vanskeligheter med å koble av i hverdagen, så blir det også vanskelig å gjøre det i senga.

3. Hun tenker bare på å tilfredsstille deg
Hvis dama di bruker land tid på å tilfredsstille deg hver gang hun ligger i senga, så er det fordi hun vil forsikre seg om at du har det bra. Dessverre er det ofte ensbetydende med at hun glemmer seg selv og egne lyster. Hvis hun ikke kjenner egne seksuelle lyster, er det letteste å fake en orgamse. På den måten lar hun deg leve i god tro.

4. Hun vil unngå å bli en seksuell fiasko
Hverken menn eller kvinner ønsker å feile i senga. Opplever dy at hun kommer hver gang dere har sex, er det mest sannsynlig fodi hun vil forsikre om at du ikke skal tro at hun er et dårlig ligg.

5. Hun trenger å få komplementer
Kvinner har behov for å føle seg verdsatt, sexy og elsket. Forteller du henne ikke hvor sexy eller deilig hun er når dere har sex, føler hun seg kanskje ikke trygg i ditt selskap og tør derfor ikke å gi seg helt hen til deg.

6. Hun er usikker på sin egen kropp
Hvis hun er usikker på sin egen kropp eller kanskje til og med skammer seg over den, venter hun sannynligvis bare på at hun kan kle på seg igjen så fort det er overstått. Da en fake orgasme kommer fortere enn en ordentlig orgasme, er det naturligvis den fake utgaven hun velger i dette tilfellet.