7 pirrende triks som vil få han til å lengte etter deg

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pirrende hint som vil vekke interessen og sette i gang fantasien hos de aller fleste menn.

Et vinnende smil, en lett berøring eller kanskje en pirrende melding som tikker inn på mobilen. 

Noen ganger skal det ikke mer til for å sette i gang fantasien hans og få han til å lengte etter mer.

Yourtango har samlet en rekke triks som vil pirre interessen til de fleste menn.

1. Et diskré hint.
La mannen din få vite at du har lyst på ham. Men gjerne på en diskré måte, så han får mulighet til å fantasere litt. Send han for eksempel en melding og fortell at du gleder deg masse til han kommer hjem.

2. Si det med kroppen.
Noen ganger sier kroppsspråk mer enn ord. Snu deg mot ham og len deg frem mot han når han snakker til deg. Se på ham, hold øyekontakten og smil. 

3. Le av vitsene hans.
Få ting i verden er så sexy som latter. Når du og typen ler av ting sammen, skaper det et bånd mellom dere som får ham til å føle seg mer tilpass i selskapet ditt. Så husk humoren - den er en viktig del av samspillet mellom dere.

4. Ta på ham.
En diskré berøring bør være nok til å vekke interessen hans. Stryk ham forsiktig på armen eller skulderen når du snakker til ham. Det sender flørtende signaler og får ham til å lengte etter mer.

5. Gi han ditt beste smil.
Menneskehjernen er satt sammen slik at vi reagerer positivt og føler oss nærmere knyttet til en person når vedkommende smiler til oss. Så send ham dit bedste smil - det vil garantert gjøre ham mo i knærne.

6. Vis litt hud.
Vekk instinktene hans ved å vise han litt ekstra hud. Ta på deg en kort kjole, vrikk litt på rompa eller kle deg i trange klær som viser formene dine.

7. Tøys litt med ham.
En leken tone er en helt naturlig del av flørten. Kødd litt med han, sjekk om han har selvironi og få ham til å le. Han kommer garantert til å synes det er sjarmerende og bli med på leken.

5 frekke sexstillinger som gir kvinnen full kontroll

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.