7 sexy setninger som gjør ham kåt med én gang

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her får du syv verbale godbiter som bør sette full fart i mannens tryllestav.

- Sesam sesam lukk meg opp.

Når det kommer magiske ord som garantert lokker en mann med i senga, så har de fleste kvinner sannsynligvis gjort seg sine erfaringer om hva som virker og hva som ikke gjør.

Goodhousekeeping.com har samlet en rekke skuddsikre setninger som visstnok skal gjøre enhver mann mo i knærne og hard i buksa. 

Så nå er det bare opp til deg å teste om nedenstående lokkemiddel virkelig får ham til å bli vill etter deg. 

1. ’Jeg har en overraskelse til deg senere’: Mye avhenger selvfølgelig av hvordan du sier det. Hvis du unnlater å ha et frekt glimt i øyet, så tror mannen din kanskje at du står klar med livretten hans eller en fotmassasje. Hvis du derimot overbringer beskjeden med en uimotståelig pirrende stemme, så kommer han nok til å forstå det frekke hintet og bli vill i nikkersen.

2. ’Jeg har tenkt til å ta meg av deg i kveld’: Igjen handler det om å understreke med stemmen, øynene eller smilet ditt, at han godt kan begynne å glede seg til dere lukker igjen døra til soverommet den kvelden. Du trenger ikke si hva som kommer til å skje. Forventningens glede gjør ham nok kåt og klar. 

3. ’Ta med en god flaske vin hjem’: Med mindre dere er vant til å helle ned Barolo hver eneste kveld, så vil oppfordringen til å bringe hjem en god flaske vin indikere at det legges opp til noe utenom det vanlige. Forøvrig er det ingenting som får folk til å slappe mer av og slippe lystene løs enn alkohol. 

 4. ’Jeg har kledt meg sexy bare for deg’: Hvis du plutselig står foran ham i den blusen som fremhever brystene dine, eller den buksa som sitter som støpt rundt rompa di, så er det ingen tvil om at han kommer til å snu seg etter deg. Hvis du i tillegg forsikrer han om at antrekket er til ære for han, så skal det nok sette noen gode tanker i gang. 

5. ’Så sexy du ser ut i dag’: Alle mennesker vil gjerne ha komplimenter, og hvis du roser mannen din for å se flott og strålende ut, så viser du indirekte at du har lyst på ham. Dette signalet skal visstnok virke, og med ett har han også lyst på deg. 

6. ’Jeg har tenkt så mye på den gangen hvor... ’: Hvis du med et frekt smil og en påtatt hengivenhet minner mannen din om en helt spesiell og opphissende sexopplevelse dere har hatt sammen, så vil du raskt omstille hodet hans og plassere kinky bilder i hodet hans. Og vips – før du vet ordet av det så vil han gjenoppleve disse minnene. 

7. ’Jeg har så lyst på deg’: Noen ganger trenger man ikke snakke rundt grøten, og i stedet bare si ting som de er. Så hvis du tar tak i skjorta til mannen din, trekker ham inntil deg og hvisker at du har lyst på ham, så bør hverken tretthet, husarbeid, 10 ville hester eller en Champions League-kamp kunne holde ham tilbake.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.