7 ting du skal huske når du skal slikke henne

15/06/2018 10:30

KC

Sex og samliv
Oralsex er en disiplin som kan være vanskelig å mestre, og det krever sin mann å tilfredsstille en kvinne med munnen. Vil du lære deg å mestre kunsten, og sende henne direkte til himmels? Så følg med når vi guider deg igjennom teknikkene.

I samarbeid med Sinful.no har vi utarbeidet den ultimative listen over ting du skal huske når du dykker ned mellom benene hennes. 

Ta deg tid

Kvinner elsker at du investerer tid og energi på å bygge opp en stemning og en forventning. I stedet for å gå målrettet mot klitoris, så jobb deg sakte men sikkert opp mot målet ved å kose, kysse og slikke henne hele veien opp fra knærne.

Lytt til henne

Hvis du er i tvil om du gjør det riktig eller ei, så lytt til pusten hennes. Puster hun tungt og dypt, betyr det at hun opplever en intens nytelse og slapper helt av. Trekker hun pusten med små, korte og urytmiske trekk, indikerer dette at hun nærmer seg klimaks. Hvis kvinnen stønner høylytt og gir deg rosende ord mens du er i gang dernede, er det fordi du har truffet det helt riktige stedet, og at du derfor på INGEN som helst måte skal flytte deg eller skifte teknikk akkurat da. 

Vit hvor venusberget er

Venusberget (den myke forhøyningen på vaginaen hennes, som er dekket av kjønnshår) kan være en viktig nøkkel til å lede henne inn i den villeste ekstase. Massér henne i sirkelbevegelser med håndflaten eller håndroten, mens du slikker henne. 

Vær utholdene

Når du skal tilfredsstille en kvinne med tungen, skal du være både utholdende og tålmodig. På film ser det kanskje enkelt ut, men det tar faktisk i gjennomsnitt 20 minutter å få en kvinne til å komme ved oralsex. 

Nynn for henne

Vibrasjoner er bra! Du kan faktisk fremkalle den selv, ved å brumme eller nynne mens du slikker løs. Hvis du blir sliten i tungen og leppene, kan du alltids bli avlastet av denne lille handy tingesten, som kan forvandle hele munnen din til et fyrverkeri av frekke vibrasjoner. 

Ta kontrollen

Kvinner elsker at menn tør å ta kontrollen i senga. I stedet for å ty til den obligatoriske oralsex-stillingen, hvor hun ligger på ryggen mens du er i gang mellom bena hennes, så kommander henne til å ligge på magen, be henne stille seg på alle fire, eller få henne til å sette seg skrevs over ansiktet ditt. 

Nyt det

Du vil vel ikke selv ønske å motta et blowjob av noen som ser ut som de mye heller ville sparkes over skinnleggen enn å tilfredsstille deg oralt? Ikke det nei? Halve opplevelsen består rett og slett av å se partneren sin bli tent og være engasjert i oppgaven. Stønn litt for deg selv, og fortell henne hvor godt hun smaker, og hvor høyt du elsker å ta på henne, hvordan du forguder kroppen hennes, og at du skal få henne til å eksplodere om få sekunder.