7 ting hun setter mer pris på i senga enn en stor penis

Hvis du gjerne vil glede partneren din i senga, så er det kanskje hjelp å hente her.

Man sier at størrelsen ikke har betydning. Det passer tilsynelatende veldig godt hvis man skal tro Men’s Health.

De har nemlig samlet en rekke ting som kvinner setter mer pris på i senga, enn en stor penis.

1. Mild berøring.
Det høres kanskje ut som en klisjé, men mange kvinner setter stor pris på ømhet og mild berøring – også i senga. Så husk å skjemme bort partneren din.

2. Overraskelser.
Hvem elsker vel ikke overraskelser? Fastgrodde vaner og manglende fantasi kan være drepende for ethvert sexliv. Så husk å overraske partneren din engang i mollem. Ta med noe leker i senga, foreslå en ny stilling eller gi henne en deilig, intim massasje.

3. Å føle seg begjært.
Alle elsker følelsen av å bli begjært av partneren sin. Det kan kanskje glippe i hverdagen, men det er ikke desto mindre viktig å huske på av og til. Fortell kjæresten din hvor lekker hun er, og vis henne hvor mye hun tenner deg. 

4. Din fulle oppmerksomhet.
Det finnes ikke noe mer usexy enn en partner som ikke er mentalt tilstede i senga. Så husk å være tilstede i øyeblikket. Prøv å gi slipp på alle andre tanker, og nyt istedet den intime stunden med din bedre halvdel.

5. Komplimenter.
Man skal aldri undervurdere hvor hyggelig det er å få et kompliment. Så husk å fortelle kjæresten din hvor deilig hun ser ut, hvor godt det føles når hun tar på deg og hvor høyt du setter pris på henne.

6. Øyenkontakt.
Husk å se kjæresten din inn i øynene når dere har sex. Det behøver selvfølgelig ikke å være hele tiden, men du bør være oppmerksom på det. Øyenkontakt gør sex mer intimt.

7. Kyss.
Det burde kanskje ikke være nødvendig å nevne dette punktet, men det kan allikevel gå i glemmeboka i en travel hverdag. Husk derfor å kysse partneren din. Det gir en helt annen følelse av intimitet og samhold når dere er oppmerksomme på det.

Menn avslører: 7 finurlige tegn på at en kvinne er god i senga