8 elendige former for sex som alle har prøvd

23/11/2017 14:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
En liste over dårlige ligg som de fleste sannsynligvis har kastet seg ut i.

Som kjent kommer sex i mange nyanser.

Alt fra den dampende-hete-litt-forbudte-drømmesexen, til skikkelig skuffende og dårlig sex som bare kan gå rett i glemmeboka.

Dårlige sexopplevelser kan ofte knyttes til helt spesielle former for sex, som de fleste av oss kan nikke gjenkjennede til mens vi tenker; ‘ja, det var skikkelig dårlig!’

Derfor får du her åtte elendige former for sex, som de fleste av oss har prøvd å kaste oss ut i.

1. Første gang: Det finnes ikke mange mennesker som kan skryte av å ha hatt minneverdig sex første gangen. For alle del - vi husker alle første gang, men sjeldent for annet enn klein og nervøs fomling, mens man prøvde å finne ut hva som hva var 'greia med sex'.

2. Sex i dusjen: Illusjonen om romantisk og dampende sex i dusjen er en het klassiker, men selv om du kanskje husker et uforglemmlig ligg eller to under den varme strålen, men ofte ender vann-sex med blandede følelser. Det skal nemlig ikke mye til før man sklir på flisene, mister balansen eller får kramper. Og ja - selven akten går ikke like smooth som den ville ikke helt så nemt, som de ville have gjort i dobbeltsengen.

Foto: Shutterstock

3. Eksperimenterende sex: Det er alltid morsomt å prøve noe nytt og spennende, men det er virkelig ikke sånn at det blir en hit hver gang. Derfor ender eksperimenterende sex ofte som en mindre tilfredsstillende seksuell opplevelse, som muligens var morsom å teste ut, men som ikke gikk helt til topps.

4. Fylla-sex: En real klassiker. Sex på fylla er ofte forbundet med one-night-stands som ofte skjer som en konsekvens av masse alkohol og kåthet. Og selv om vedkommende man får med seg hjem er vel så flott, så blir det ofte dårlig med ekte intimitet, utholdenhet og selvfølgelig potensen.

Foto: Shutterstock

5. Rollespill: Tanken på et frekt rollespill kan være pirrende og opphissende, men det kan fort ende dårlig. Enten hvis det blir litt for fluat, eller hvis én av dere ikke klarer å holde maska eller er en elendig skuespiller.

6. Null-kjemi-sex: En av de verste formene for sex, er når man har sex med en man har absolutt ingen kjemi med. Da blir det nemlig fort en veldig klein og kjip stemning, hvor begge meker at det føles helt feil.

7. Egoistisk-sex: … og når man fra før av er midt i et samleie uten kjemi, så kan jo forestille hvordan ego-sex oppstår. Sexen hvor man kjører sitt helt eget løp mens man ikke bryr seg noe om hvordan partneren har det underveis. Under egoistisk sex hersker også førstenmann-til-mølla-prinsippet når det kommer til orgasmer.

8. Alvors-sex: Sex er morsomt, og derfor skal det også være rom for både smil og latter (så lenge det ikke er en hånlig latter). Hvis sex blir for alvorlig, blir det fort usexy. Hvis du er stille som en mus og samtidig ligner en prest underveis, så tar du vekk den største fornøyelsen ved sex.