8 forbudte feil menn begår under oralsex

Fokuser på din bedre halvdel, les signalene hennes og ro ned ambisjonsnivået. Her er en rekke ting partneren din ikke liker når du gir henne oralsex.

Det kan være litt av et mysterium å finne ut hva som føles bra for en kvinne når det kommer til oralsex. Og ikke minst hva du kanskje må roe litt ned.

Men kanskje er det hjelp å hente her. Men’s Health har nemlig samlet en rekke ting de fleste kvinner vil være takknemlige for når det kommer til oralsex.

Det skriver Men’s Health.

1. Spiss tunge.
Du risikerer å trå feil hvis du går utifra at det samme funker for alle kvinner. Kanskje én kvinne har sagt til deg at hun likte at du ‘gravde’ med en spiss tunge. Men det betyr ikke nødvendigvis at det er noe som føles bra for alle andre kvinner.

2. Få henne til å sette seg på ansiktet ditt.
Du tror kanskje at kvinner synes det er veldig kinky. Men det er nok de færreste som faktisk synes det. Det er en avslappende stilling for mannen, men ikke for kvinnen som må konsentrere seg veldig i denne situasjonen.

3. Fokusere på deg selv.
Husk at det er kvinnens nytelse som nå er i fokus. Det betyr naturligvis ikke at det ikke skal føles bra for begge parter, men ikke glem at det skal føles godt for din bedre halvdel.

4. Glemme kroppsspråket hennes.
Det burde ikke være spesielt vanskelig å se om hun nyter det du gjør eller ikke. Hvis hun ser ut til å nyte det - så for guds skyld ikke gjør noe annet. Hvis hun ser litt ubekvem ut eller kjeder seg, så prøv deg frem eller spør henne rett ut hva hun liker.

5. Ha det for travelt.
Det er ikke en konkurranse om hvem som kommer først i mål. Kvinnens underliv er svært følsomt, og det føles ikke godt hvis du er for hardhendt. Så husk å ta deg god tid, og sørg for at hun er med hele veien.

6. Forvente en orgasme.
Det er aldri en garanti for at kvinnen når klimaks - det kan være mer innviklet enn som så. Å gi henne orgasme trenger derfor heller ikke alltid å være målet med oralsex. Noen ganger er det greit å fokusere på veien til målet og nytelsen som fører med. 

7. Skrive alfabetet.
Den eneste som noensinne har likt å få alfabetet skrevet med mannens tunge, er en karakter i en dårlig komedie. De skal man ikke lytte til. Det kan fort bli en pinlig affære, hvis du hiver deg ut i å skulle skrive 28 bokstaver med tunga mellom bena hennes.

8. Gjenta deg selv.
Variasjon er nøkkelen til vellykket oralsex. Det er ikke noenting som funker, hvis man gjør det samme hele tiden. Hus derfor å skifte litt mellom forskjellige teknikker, og prøv ut noe nytt så ikke alt blir for monotont. 

7 ting kvinner tenker når de ser en manns penis første gang

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.