8 tegn på at en fyr i all hemmelighet er vill etter deg

28/09/2017 15:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Hvis du ikke kan bli klok på om han er interessert i deg, er det kanskje hjelp å hente rett her.

Noen sier det rett ut hvis de har et godt øye til deg. Men andre er mer reserverte og ikke helt til å bli klok på. Hvis du har møtt sistnevnte, så er det kanskje hjelp å hente her.

Underholdningssiden Yourtango har samlet en rekker tegn på at han med stor sannsynlighet er tiltrukket av deg.

1. Du får ham til å rødme.
En rødmende mann er som regel et rimelig sjeldent syn. Hvis han får røde kinn når du bøyer deg ned for å ta opp en penn, er det et tegn på at han nyter synet av rompa di.

2. Du oppdager at han stirrer på deg.
Folk har en tendens til å se på ting de føler seg tiltrukket av. Så hvis du tar ham i å stirre på deg, liker han nok det han ser. Med mindre du bare har noen merkelige klær på den dagen.

3. Han prøver å imponere deg.
Noen ganger gjør vi dumme ting når vi prøver å gi et godt inntrykk til noen vi liker. Hvis han forteller syke historier eller utfører et utrolig stunt i nærheten av deg, prøver han sannsynligvis å imponere deg. 

4. Pupillene hans blir større. 
Eksperter på kroppsspråk har bemerket at pupillene våre utvides når vi ser på en person vi er seksuelt tiltrukket av. Er pupillene hans mye større enn normalt, burde det altså være et sikkert tegn. 

5. Han vil være i nærheten av deg hele tiden.
Var han akkurat i nabolaget? Skulle han akkurat til å spørre deg om noe han fint kunne fått svar på et annet sted? Hvis han hele tiden finner grunner til å oppsøke deg, vil han nok gjerne tilbringe mye tid i ditt gode selskap. 

6. Han snakker om deg hele tiden.
Hvis noe popper opp i hodet ditt hele tiden, vil du sikkert også snakke oftere om det. Så hvis du hele tiden går igjen i hans talestrøm, er det nok fordi du også fyller mye i tankene hans.

7. Han stammer når han snakker til deg.
Hvis han blir litt usikker i talen sin, snubler litt i ordene eller stammer. Det er sannsynligvis fordi alt blodet fra hjernen hans har gått lengre ned i systemet.

8. Han snakker om sex.
Han prøver å lede tankene dine hen til noe sexy. Kanskje forteller han deg om tidligere erobringer, og avkoder reaksjonen din for å se om han har en sjanse for å komme i buksene dine. 

9 kleine ting som skjer under sex med en ny partner