9 opplevelser menn frykter å bli utsatt for i senga

19/09/2017 16:15

Anniken Hauge

Sex og samliv
Det er store forskjeller på hva som tenner folk seksuelt. Men her er det en rekke ting som ingen har lyst til å oppleve.

Noen liker håndjern og pisk, mens andre liker bedre levende lys og myke kjærtegn. Det er store forskjeller på hva folk blir tent av. Men det er visse ting som ingen liker. 

Underholdningssiden YourTango har samlet en rekke ting som ingen mann (eller kvinne) har lyst til å oppleve i senga.

1. Gråt.
Stemningen er het, klærne er for lengst av, men plutselig så begynner hun å gråte. Man skal selvfølgelig ikke skjule følelsene sine, men det kan fort bli kleint for begge parter hvis tårene begynner å trille midt under selve akten.

2. Kjedsomhet.
Hvis du virkelig ikke orker, er det bedre å la være. Det er nemlig ingenting som er så usexy som en partner som tydeligvis kjeder seg i senga. Han merker det hvis du ikke har lyst. Vis ham at du er med, ta initiativ og nyt det fullt ut.

3. Søvn.
Dette er det aller verste du kan gjøre mot partnerens seksuelle selvverd. Egoet han vil få en enorm knekk, hvis du gjesper eller enda verre, sovner midt i akten.

4. En falsk orgasme.
Det kan godt være at du føler at du gjør det for hans skyld. Men da må du la være. Det er ingen av dere som får noe ut av at du later som du kommer. 

5. En fraværende partner.
Ikke sjekk mobilen din midt i akten. Venninnen din klarer å vente til etter du har hatt sex. Konsentrer deg om partneren din og vær tilstede i øyeblikket.

6. Hun kaller deg feil navn.
Det har ikke noe å si om det er navnet til faren din, eksen hennes eller kanskje Bruce Willis. Det er alltid et stort turn-off å bli kalt et annet navn enn det man heter.

7. Hverdagspraten.
Det er sikkert viktig å kjøpe dopapir, hilse fra moren din eller fortelle hav du har gjort tidligere i dag. Men vent til senere, for det ødelegger litt av den sexy stemningen når prat om hverdagen kommer midt i akten.

8. For mye prat. 
Så lenge det ikke handler om skittentøy og handling i matbutikken, er det fint å snakke sammen underveis. Litt frekk og kinky prating kan være sexy. Men ingen orker å høre på en partner som snakker høyt under hele samleiet. 

9. Total stillhed.
Selv om det kan bråke for mye, kan det faktisk også bli for stille. Det kan fort bli litt kleint hvis det ikke er en lyd på soverommet. La ham høre at du nyter det.

9 kleine ting som skjer under sex med en ny partner