9 ting du kan kysse på nyttårsaften hvis du ikke har kjæreste

19/12/2017 15:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
Er du i den situasjonen igjen i år at du ikke har en kjæreste å kysse på nyttårsaften?

I fjor sverget du på at du skulle finne deg en søt fyr innen året var omme, slik at du hadde en å kysse på nyttårsaften. 

Det er bare det at det kun er 11 dager igjen, så med mindre det sitter en prins på en hvit hest utenfor vinduet ditt nå, så ser det dessverre litt dårlig ut. 

Det er dog ingen grunn til å gråte og tørke snørr over ditt ulykkelige kjærlighetsliv enda.

 

For mens dine venninnene dine kysser sine fine kjærester, kan du med god samvittighet kysse alt annet.

Her får du ni forslag til spennende ting du kan kysse når klokken slår 24.00 neste søndag:

1. Kyss deg selv:
Du har søren meg klart å leve enda et helt år til, og det på tross av alle farer og risikoer du møter hver eneste dag utenfor døra. Derfor skal du feire deg selv og det nye året. Finn et toalett og gi deg selv et sugemerke på skulderen – akkurat som i gode gamle tenåringsdager. Hvis noen spør, sier du bare at en kjekk kar gjorde det. 

 2. Kyss champagneflasken:
I det øyeblikket hvor alle kjæresteparene finner hverandre og rakettene suser i bakgrunnen, kan du helle sikte deg inn mot champagneflasken.  Ikke hold tilbake, bare gå målrettet etter den.

3. Kyss 2017 farvel:
Det har kanskje vært et skikkelig drittår for deg. Spesielt tatt i betrakning at du ikke har en kjæreste. Kyss derfor 2017 farvel. Det er absolutt ingen grunn til å dvele ved fjorårets ulykkelige stunder og feiltagelser.

4. Kyss bestevenninnen din:
Hun har vært der for deg gjennom hele året. Dere har ledd sammen, grått sammen og kanskje også kranglet litt. Men hun er der enda. Så gi henne et smellkyss som takk. 

5. Kyss kjæledyret ditt:
Venninnen din har selv valgt å holde ut med deg, det har ikke hunden eller katten din. Så hvis det er noen som fortjener en takk og et kyss så er det ditt søte kjæledyr. Har du en hund så kyss den snuten - den blir mest sannsynlig logrende glad for oppmerksomheten.

6. Kyss issen på en skallet mann:
Krysser du fingrene for at 2018 blir bedre enn i fjor? Da bør du kysse issen til en gammel mann, vil det bringe deg all hell og lykke du trenger til neste år.

7. Kyss en fremmed:
Hvis du er så heldig, imot alle odds, å møte en singel fyr til nyttårsaften, så vil en gratulasjon være på sin plass. Men la ham for guds skyld ikke slippe unna. Når tiden er inne, bør du snike inn et lite kyss.

8. Kyss nattmaten din:
Med all alkoholen og dansen blir du fort trett eller sulten. Erfaringen tilsier at du har snacks klart i kjøleskapet til du kommer hjem. Finn frem og gi den all kjærligheten den fortjener. Den rette nattmaten vil redde nyttårsaftenen din – akkurat som den har gjort mange kvelder før.

9. Kyss eksen din:
Hvis muligheten byr seg som eneste alternativ til et romantisk nyttårskyss, så løp etter ham. En nytyårsaftens-bommert kan alltid tilgis - et lite kyss rikere.