9 ting kvinner gjør rett før sex, men nekter å innrømme

01/12/2017 12:15

Anniken Hauge

Sex og samliv
En tur med høvelen, en rask opprydning og en titt i speilet. Her er ni ting kvinner gjør rett før sex, men som de ikke liker så godt å innrømme.

Du har garantert vært i denne situasjonen selv. En ny søt fyr skal tilbringe natten i sengen din. Du har tatt med deg en lekker fyr hjem fra byen. Eller knullevennen har plutselig meldt sin ankomst.

Når det plutselig er mulighet for sex, er det fint å være litt forberedt.

Women’s Health har samlet en rekke ting mange kvinner gjør rett før sex.

1. Barberer leggene.
De fleste kvinner kjenner sikkert følelsen. Du har latt hårene gro på bena og andre kroppsdeler slik at du nå er litt hårete. Men plutselig er det utsikt til sex. Så du tar høvelen fatt, hopper en tur i dusjen og gir deg selv en kjapp overhaling.

2. Graver dypt i undertøysskuffen.
Hvis du vil føle deg så fin som mulig, så er det nå du skal la de hullete bestemortrusene ligge og finne frem ditt lekreste undertøy. Jo mer tilpass du føler deg, jo mer uimotståelig er du i senga.

3. Tar en titt i speilet.
Kanskje sjekker du at håret er som det skal. Om du har noe mellom tennene, eller blunker til deg selv mens du sjekker om rompa ser bra ut.

4. Tisser.
De fleste har garantert opplevd det. Du har sex kjæresten din, det er veldig deilig, men plutselig må du veldig tisse. Ingenting ødelegger den hete stemningen mer enn en tur på toalettet midt i akten. Så det kan lønne seg å tisse ferdig først.

5. Lukter på seg selv.
Sniffer du deg litt under armene? Tar på litt ekstra deodorant eller en spary parfyme, så du er sikker på at kroppslukt og andre ubehageligheter er gjemt unna? Ta det helt med ro, du er ikke den eneste.

6. Skifter sengetøy.
Kanskje er det favorittsengetøyet ditt med rosa katter som pryder sengen din for øyeblikket. Kanskje er det ulovlig lenge siden du sist tok deg sammen og vasket det? Uansett så er det fint å vite at sengen din ser litt presentabel ut. 

7. Slenger alt rotet inn i skapet eller under sengen.
Inn under sengen med de broderte putene og den gamle bamsen. Ut av soverommet med den fulle skittentøyskurven som er proppet til randen med skitne truser og sure sokker.

8. Sjekker prevensjonen.
Husket du egentlig å ta p-pillen da alarmen ringte i går? Ligger det en kondom klar i nattbordsskuffen? Du kommer til å bli glad for å være forberedt når du og partneren din plutselig er i full gang med forspill.

9. Tar deg en sterk tyggis.
Det er bare ikke så sexy å kysse en som har dårlig ånde. Så gjør deg selv og partneren din en tjeneste, og sjekk ånden før dere er godt i gang.

Forskere fastslår: Så stor bør penisen din være