Anne kjørte flere kilometer for å dra på date i København: 'Tenk at en voksen mann kan oppføre seg sånn'

Anne er luta lei av menns oppførsel.
Anne er luta lei av menns oppførsel.
57-årige Anne Winther dro i går til København for å møte en mann hun hadde chattet med på dating-appen Tinder. Men hun endte med å bli svært skuffet.

Det er ikke bare bare å finne Mr. Right, som man gjerne vil tilbringe resten av livet sitt med. Selv om det nå finnes flere datingsider og apper enn noensinne. 

Det kan 57-årige Anne Winther fra byen Roskilde i Danmark skrive under på. 

Torsdag kveld skulle hun møte sin seneste Tinder-match, men det gikk virkelig ikke slik hun hadde håpet. Kjøreturen på 75 kilometer frem og tilbake endte med å være bortkastet. 

- Jeg fikk en match på Tinder og han skrev: 'Hei søta. Jeg føler meg så heldig', og så skrev vi litt sammen i løpet av kvelden, sier Anne Winther til Dagens.no.

Hun har tidligere datet menn via Tinder, men i motsetning til mange andre ganger var den 51-årige mannen i den andre enden av mobilen veldig klar for å møtes så fort som mulig. 

- Han var en IT-mann fra Nørrebro (populært område i København, red.) og syntes vi skulle møytes og ta en kopp kaffe. Han spurte: ‘Skal vi ikke bare møtes på min stamkafé på Nørrebro klokken 17.30 på torsdag?’

- Det var noe konkret og ikke noe tull. Han avsluttet med: ‘Fint, så er det en avtale’.

I går var så dagen kommet hvor Anne Winther og mannen skulle møtes, så hun dro glad og forventningsfull fra Roskilde og kjørte 37 kilometer for å møte ham på stamkaféen på Nørrebro, som mannen hadde valgt. 

Men det gikk slett ikke som ventet. 

57-årige Anne Winther ble veldig skuffet på sin seneste Tinder-date. Foto: Anne Winther/privat

- Da jeg ankom kafeen, så jeg at det ikke satt noen 51-årig mann der, forteller Anne Winther, som derfor ventet på ham rett utenfor.

Der stod Anne Winther i kulden i 25 minutter. 

Det kom ingen meldinger, ingen beskjed via Tinder og ingen anrop som opplyste om at daten hennes var forsinket. 

Hun valgte derfor å dra hjem. Hun gikk opp til bilen, og kjørte forbi kafeen en ekstra gang, men uten hell. Daten hennes hadde virkelig sviktet henne.

- Det er en utrolig dårlig oppførsel. Det ville jeg selv aldri gjort, det var forferdelig, sier Anne Winther til Dagens.no når hun skal beskrive gårsdagens mislykkede date. 

Da hun kom hjem, så hun at mannen hadde vært online på nettet og lagt ut ting på Facebook. Men han hadde fortsatt ikke forklart henne hvorfor han ikke møtte opp til avtalen deres.

- Han kom ikke! Han skrev ikke! Han har fortsatt ikke svart på hvorfor han valgte å bare ikke komme ? Man begynner virkelig å lure - en voksen mann med åpen Facebook-profil, som jeg så hadde lagt ut flere greier i går kveld.

Pludselig stod daten splitter naken 
Anne Winther mener at mannens dårlige oppførsel forvandler tjenester som Tinder fra ‘dating-himmel til dating-helvete’, og hver gang hun møter nye mennesker, blir hun bare skuffet. 

- Jeg er uheldig 99 prosent av tiden. Det er mange ganger hvor man bare ikke får en match, og hvor man tenker ‘aaah, dette er sykt kjedelig’. Men ellers har jeg prøvd alt mulig annet merkelig. 

Spesielt en date har Anne Winthers friskt i minne. En date via den danske datingsiden Dating.dk, med en kjent københavnsk forretningsmann som var helt gal etter å møtes.

En dag skrev han at han jobbet hjemmefra, og spurte om ikke hun ville komme innom en tur og ta en kaffe. Hun hadde googlet ham og tenkte at det ikke kunne skade å prøve. Så en formiddag hvor hun allikevel var i den danske hovedstaden, dro hun innom han. 

- Jeg ble inviteret hjem i et fint hus på Frederiksberg (eksklusivt område i indre København, red.) og hang pelsen min i skapet. Vi satt i stuen og drakk kaffe, og etter noen få minutters snakk sa mannen at han måtte tisse. Da han kom tilbake, stod han splitter naken over kaffebordet, sier Anne Winther, som ble helt sjokkert.

- Det var ganske skremmende. Jeg visste jo ikke hva han ville gjøre, så man tenker jo hva om man er hjemme hos en psykopat.

Anne Winther har vært singel i fire og et halvt år. Etter 21 år med samme mann tenkte Anne Winther at hun skulle være litt alene. 

Men etter halvannet år kjente hun at det ble 'litt for kjedelig å være alene de neste 25 årene’.

Allikevel mener hun at datinglivet er blitt altfor likegyldig og overfladisk:

- Dating er blitt til rå sex og likegyldighed. Folk ved ikke hva de vil ha, så man blir bare en av mange. Jeg er jo ikke en typisk gammal kjerring, men med Tinder er det blitt et sant kjøttmarked, og Dating.dk er ikke en dritt bedre, sier Anne Winther til Dagens.no.   

Men på tross av kjedelige datingopplevelser, gir ikke Anne Winther opp, men fortsetter må gå på dater:

- Jeg kommer garantert til å fortsette, men jeg er blitt mer selektiv på grunn av alle de merkelige opplevelsene jeg har hatt, og i tillegg skjer dette så i går. Men jeg gir aldri opp kjærligheten, understreker hun til Dagens.no.

Den 57-årige kvinnen har delt gårsdagens uheldige opplevelse på Facebook, hvor hun får masse støtte av venner og venninner, som ikke kan fatte og begripe at noen kan oppføre seg sånn. 

Kvinne forvandler kjønnsleppene sine til et smykke etter en operasjon i underlivet