Best sjanse for orgasme? Denne penisstørrelsen er den beste

14/07/2021 09:59

Emma Sletta

Sex og samliv
Det er ikke størrelsen, men gjørelsen. Det ordtaket har man ofte hørt. Men ifølge en ny studie er størrelsen avgjørende for kvinners orgasme.

Er størrelse viktig?

Det er et spørsmål som har opptatt mange menn over tid, og nå er svaret her. Størrelse betyr noe. Det skriverBig One Dating.  

I en ny studie har nettstedet Big One Dating spurt 4,761 kvinner om siste gang de hadde sex, med to spørsmål:

Hvor stor var han? 

Fikk du orgasme?

Den gylne lengden

Ifølge studien er den magiske lengden '8 inches', som tilsvarer 20,32 centimeter.

44 prosent av kvinnene svarte at denne lengden fikk dem til å få orgasme.

 

Er enda lenger enda bedre?

Jo større, jo bedre? Ikke alltid, hvis du skal tro på studien. Gleden avtok da lengden på penis kom opp til '11 inches' tilsvarende nesten 28 centimeter. Bare 30 prosent av kvinnene var veldig glade og fornøyde etterpå.

I den andre enden av skalaen ser det akkurat slik ut. En liten penis tilsvarer et lite antall opprømte kvinner. Bare 13 prosent sa at de opplevde å få orgasme etter samleie med en mann som hadde en penis på 1 inch. Som tilsvarer 2,54 centimeter.

Riktig teknikk er viktig

En opprømt penis på 7,6 cm regnes som en mikropenis, men en mikropenis kan lett gjøre godt! En fjerdedel av kvinnene hadde fortsatt orgasme, og studien finner at selv om gutter med en 20 centimeter penis har den enkleste oppgaven, har alle størrelser fortsatt potensial til å tilfredsstille og glede kvinner.

Det nedstående sitatet, som kommer fra en av de mange kvinnene som deltok i studien, understreker også det.

«Størrelse hjelper deg, men du trenger uten tvil også å vite hvordan du bruker den. Det er mange store som ødelegger det for dem selv der.»