Bort med julestress: Bruk Fifty Shades hjemme

Du kjenner sikkert til at julen er en travel tid. Kalenderen din er allerede i ferd med å sprekke av alle avtalene dine.

Du skal på julekos hos familien, du skal på fire forskjellige julebord hvor du også skal ha med en hjemmelaget rett, du skal kjøpe julegaver til samtlige familiemedlemmer, og så skal du altså også ha overskudd til å gjøre alt med et smil.

Det kan være vanskelig å holde humøret oppe når stresset melder seg – og det siste du har overskudd til er da å ha vill sex med kjæresten din.

Men stopp litt. 

For spennende sex er faktisk akkurat det du har behov for midt i julestresset, for å få hodet på litt andre tanker. Kanskje litt mild DBSM kan hjelpe?

Derfor gir vi deg i samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, 3 gode grunner til å ha sex som i Fifty Shades i julen.

3 fordele ved å ha sex som i Fifty Shades i jula

1. Du får mulighet til å slappe av

Det finnes ikke noe som bygger opp sinne og anspenthet som å stå i milelange køer for å kjøpe julegaver. 

Da kan Fifty Shades sex hjelpe deg med å koble litt av. Prøv for eksempel å leke litt med en pisk, og opplev hvordan litt smerte kan ha en svært tilfredsstillende effekt og være et kinky input i forspillet deres.

Hvis du synes en pisk er litt for mye, kan dere starte med en klassisk klaps på rompa. Uansett vil det uten tvil få deg til å glemme julestress.

2. Du får mer intimitet i vinterkulden

Julen er en perfekt tid til å være mer intime, fordi vinterkulden gir oss lyst til å hoppe under dynen.

Finn frem blindfold, pisk og stearinlys, og prøv dere frem med mild BDSM. Ifølge Tara Sue Me, forfatter av The Submissive, vil både du og kjæresten din oppleve å være blottet og sårbare, men det er det som styrker intimiteten deres. 

3. Du kommer mere i kontakt med din krop

Kvinner kan ha vanskeligheter med å bli tente når de bekymrer seg, forklarer Dianna Alexandersen, sexolog og parterapeut, til magasinet Woman

Men når du har BDSM, bidrar det til å vekke seksualiteten din. Det handler om å gi slipp på alle bekymringene dine og alle de tingene du skal rekke før jul.

Et klaps på rompa, litt riving i håret eller lek med håndjern får deg vekk fra tanker om julestress og til å bare nyte nuet.

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer – og kommer med forslag til spennende produkter:

”Mangler du litt julekrydder i sexlivet ditt, så er dette Fifty Shades startersettet en god begynnelse. Med alt fra pirrende fjær og blindfold til brystvorteklemmer og penisring, kan dere uten tvil kose dere i hele desember. Du kan også gå på oppdagelse i Fifty Shades Freed kollektsjonen, som er inspirert av filmen med samme navn, som har premiere på nyåret. Hvis du bare elsker det kinky unvierset, må du ikke gå glipp av hele Fifty Shades of Grey produktserien.”

Husk – heldigvis trenger du ikke stresse ned i en butikk for å få dette levert hjem til deg. Sinful.no er nemlig en av Skandinavias største online webshop innen sexleker og leverer fra dag til dag.