De mest promiskuøse landene i verden

23/05/2017 16:30

KC

Sex og samliv
Mens noen land er strenge og opptatte av å gjøre ting riktig, finnes det andre land som ikke er redde for å lette på trykket ved å ha sex i offentligheten – med en fremmed!

For noen er dette en seksuell fantasi, det kreves rett og slett mot. Å ha sex med en person du akkurat har møtt og kjent i mindre enn 24 timer, er både spennende og farlig. Og hvis du gjør det på et skittent offentlig sted som i en park eller på stranden – så er det bare rett og slett brennhett! Det skriver Smut6 Insights.

Det skal nevnes at noen folk i disse landene er promiskuøse. Hvis du er en slik person selv, men ikke har et veldig hyggelig hjem, så foreslås det at du besøker noen av de følgende landene for å få litt ”action”.

Nigeria

Damer og herrer i Nigeria er ikke sjenerte i senga! Vil du ha deg en elsker som holder lenger enn fem minutter? Hva med ti? Femten? La oss bare si det rett ut – tallet er tjuefire. Jepp, tjuefire minutter med hard elskov – det er sånn nigerianerne gjør det! Hva som er enda mer spennende i Nigeria er at kvinnene er så promiskuøse at 62 prosent av individene som svarte på undersøkelsen innrømmet at de hadde vært utro mot ektefellen eller partneren. 

Nederland

Det er sjeldent i denne moderne verden vi lever i, at betalt sex blir åpenbart markedsført og er lovlig. Vel, i Nederland kan du spørre en ”karrierekvinne” om en real omgang sex. De har Red Light District – sex her koster slikk og ingenting. Det er åpnet og spennende. Du kan til og med bli vitne til et nederlandsk par som har sex i en bakgård.

Australia

Landet som omtales som ”down under” er virkelig nede for å ha sex. Respondentene til undersøkelsen avslørte en sjokkerende ”sex i bilen ved siden av veien” prosent. 75 prosent av australske respondenter sa at de på ett punkt i livet har vært kåte mens de var i bilen, kjørt inn til siden og lettet på trykket. Og hvis du tror at trekant er tabu, dra til Australia hvor 20 prosent av kvinnene som svarte sa at de drømmer om å ha en trekant en gang.

Mexico

Mexico er et ”horny place”. Du ser kvinnene som går langs veien – så tenker du på sex. Se opp på reklamene langs veien; de reklamerer for vann med tanke på sex. Du kan til og med oppleve at damene roper på deg og spør om du vil ha litt kjærlighet. Du må selvfølgelig betale de. Men det er jo bare sånn meksikanere er. 63 prosent av respondentene sa at de er helt tilfredsstilt i den sammenhengen, om det er snakk om med partneren sin eller en tilfeldig person.

Hellas

Grekere vill alltid slå fast at de er sendt fra Gud, og de er de jo også på en måte, på sex-måten. De er eventyrlige i senga, og er ikke redd for å snakke om hva de vil ha og hvordan det skal gjøres. Analsex? Prostituerte i Hellas er vant til analsex og alle andre typer fantasier du måtte ha – de er med på det!

Brasil

Et annet land i Sør-Amerika som elsker sex er Brasil. Kvinnene er som engler. De er så flotte både foran og bak! Mennene er kjekkaser, og enda bedre – de elsker ideen om tilfeldig sex. Ved siden av italienere, vet brasilianske menn godt hvordan de skal tilfredsstille sex-partnerne sine. 

Italia

Italia er det landet i verden med de beste elskerne. Du lurer kanskje på hvorfor? Vel, det er det mest romantiske landet i verden. Det er mer romantisk enn Frankrike for å være ærlig. De er seksuelt aktive med partnerne sine, og i følge undersøkelsen er 64 prosent tilfredsstilt seksuelt. 10 prosent av disse sa at de ønsker at akten skal vare mer enn 10 minutter. Min type mann!

Spania

I følge forskning anså 25 prosent av menneskene i den spanske studien seg selv som fantastiske i senga. Men det har faktisk blitt godkjent av partnerne deres også. 90 prosent av deltakerne i studien sa at de er seksuelt tilfredsstilte hver gang. Ser ut til at spanske elskere tar sex på alvor, altså.

New Zealand

De mest promiskuøse kvinnene i hele verden lever i intet annet land enn dette, New Zealand. Kvinnene har talt, og i følge innsamlet data så har en kvinne på New Zealand gjennomsnittlig 20,4 sexpartnere i løpet av livet. Globalt så har kvinner gjennomsnittlig 7,4 intime partnere. Selv det tallet er sjokkerende. Videre så er kvinnene på New Zealand mye mer seksuelle enn mennene. 

Sveits

Sveitsere får tidlig sex-undervisning. Det starter i barnehagen, og her blir barna lært om penis og vagina – virkelig ikke blomster og bier. Dette er grunnen til at de liker kroppene deres fra de starter å utvikle seg. 32 prosent av de som responderte på undersøkelsen sa ar de har prøvd å ha sex på et offentlig sted. Risky! Og ja, prostitusjon er lovlig der, så da der det vel ikke så mye mer å si om den saken.