Den Internasjonale Orgasmedagen: 8 tips til himmelske håndjobber

07/08/2018 17:15

KC

Sex og samliv
Visste du at vitenskapelige undersøkelser har vist, at orgasmer både kan forlenge levetiden din og få deg til å se yngre ut? Den 8. august er det den Internasjonale Orgasmedagen (One World Orgasm Day red.), og det skal feires!

I denne anledning får du her, i samarbeid med Sinful.no, oppskriften på hvordan du skjemmer bort din bedre halvdel med en himmelsk (og livsforlengende) håndjobb i verdensklasse. 

1. Bruk masse glidekrem

Hvis du vil gi en håndjobb i absolutt verdensklasse, så skal du være generøs med smøringen. Glidekrem får nemlig hendene og fingrene dine til å gli lettere over penis, og gjør hele opplevelsen ekstra deilig og intens for ham, fordi hvert eneste bittelille strøk vil føles silkemykt og glatt.     

2. Klem og press lett

Du trenger faktisk ikke være for forsiktig når du runker ham (med mindre du har planer om å kjede ham ihjel). Et fast og kjærlig tak rundt skaftet, mens du masserer opp og ned i taktfaste bevegelser, øker nemlig blodtilførselen, og dermed også følsomheten i hele penisen hans. 

3. Skift stilling

Et suksessfullt runk krever gode arbeidsbetingelser og masse bevegelsesfrihet. I stedet for å ty til den gode gamle klassikeren, hvor du ligger ved siden av ham, så sett deg på kne mellom de spredte bena hans, mens han ligger flatt på madrassen. Du kan også be ham om å slenge beina over sengekanten, så du kan knele på gulvet foran ham på samme måte som du ville gjort hvis du skulle gi ham en blowjob. Herfra har du både bedre utsikt og overblikk, men det viktigste av alt: du har mulighet for å stimulere og pirre ham  på innsiden av lårene, rundt navlen, i mellomkjøttet eller på andre morsomme steder med den ene hånden, mens du gir full gass på skaftet med den andre hånden.

4. Bruk begge hender

Kjærtegn og massér penisen hans med begge hender samtidig, og send ham direkte til den syvende håndjobb-himmelen. Form et “O” med tommel- og pekefinger med den ene hånden, og kjør denne frem og tilbake over penishodet, mens du beveger den andre hånden din opp og ned over hele skaftet hans. Du kan også gi ham dobbel nytelse ved å flette fingrene på begge hendene sammen før du gnir ham. 

Psst! Tilfør en ekstra dimensjon til håndjobben med et pirrende Tenga Egg, som kjeler og kiler ham til klimaks med sin knudrete innside.  

5. Husk ballene

Selv de mest fjerlette berøringer på ballene kan sende ham helt ut over kanten. Ta nøttene hans kjærlig i den ene hånden, mens du klemmer lett (veldig lett!), eller kos forsiktig med huden rundt ballene med tommel- og pekefinger. 

6. ...Og bakdøra

Selv en lille smule anal oppmerksomhet kan få ham til å eksplodere i orgasme, på en måte han aldri før har gjort. Hvis du har fått grønt lys, så stimulér og lek inndirekte med prostata (det mannlige G-punktet red.) ved å presse fingeren eller knoken forsiktig og rytmisk mot anus uten at fingeren stikker inn. Hvis han ikke er så stor fan av å bli tatt på i dette området, kan du gjøre den samme forsiktige manøvre med fingeren eller knoken i mellomkjøttet. 

7. Hold takten

En god håndjobb trenger ikke involvere alle mulige fancy, akrobatiske håndøvelser. To-tre forskjellige teknikker er mer enn nok for å gjøre ham glad og tilfreds, særlig hvis du husker å holde en taktfast rytme - det er nemlig alfa og omega for å få ham i mål. 

8. Nyt det!

Din entusiasme og lyst til å tilfredsstille ham er faktisk nøkkelen til en virkelig vellykket håndomgang. Jo mer han ser, hører og merker at du nyter synet og følelsen av penisen hans, desto mer opphisset og orgasme-klar blir han. Hvis du nyter det, nyter han det garantert også.