Er du klar? Sex-dukkene flytter inn på soverommet

Er du en nysgjerrig og eksperimentell type som ikke er redd for å prøve ut nye ting i senga? Ja? Les videre her.

Teamet bak Skandinavias største nettbutikk for sexleker, Sinful.no, har vært på besøk på sexmessen Erofame som fant sted i Hannover i forrige uke.

På Erofame-messen kunne interesserte forhandlere møte mer enn 190 utstillere på mer enn 13.500 kvadratmeter. Der var altså stor garanti for å være helt oppdatert på siste skrik innenfor sexleker etter et besøk på denne messen. 

Og det var også ting på årets messe som gikk igjen flere steder - nemlig sexdukker!

Derfor vil vi i denne artikkelen introdusere deg for noen type sexdukker, samt gjøre deg litt klokere på ideen bak. Se også bilder fra sexmessen av de seneste nye sexdukkene nederst i artikkelen.

De nye sexdukkene på messen Erofame

Ekte vare – eller?

Sexdukkene er ikke en helt ny ting på markedet, men det er først nå de virkelig begynner å få en plass på forbrukernes soverom. Dette kan henge sammen med at produsentern bag dukkene er blitt utrolig dyktige til å utvikle dukker som ligner og føles mer og mer som "ekte vare".

For noen kan det kanskje virke litt bisart med en erstatning for en ekte kvinne av kjøtt og blod. Men ikke desto mindre så vokser sexdukkenes populæritet på verdensplan.

På nåværende tidspunkt er det så populært at det er åpnet et bordell i Barcelona utelukkende med sexdukker.

De seneste sexdukkene fra messen Erofame

Og noe tyder altså på at man ikke trenger å lete lenge hvis man ønsker seg sin helt egne sexdukke på soverommet sitt. Hos Sinful.no er det allerede nå et bredt utvalg av sexdukker – ta bare en titt her

Den mest livaktige er dukken ”Jenna Rose”, som er laget i cyberskin og kan varmes til kroppstemperatur så hun føles ekte.

Du kan altså enkelt ri med på sexdukkens populæritetsbølge og ikke lengere bare nøyes med å drømme om din helt egne dukke på soverommet. De er ikke mer enn et klikk – eller en reise til Barcelona – unna.

Vil du ha din egen dukke til å holde deg med selskap, må du regne med å betale mellem 1.000 - 15.000 kroner, alt etter hvor stor, ekte, og livaktig din nye venninne skal føles ut.

De seneste sexdukkene på messen Erofame