Forfør henne med en sexy striptease

09/04/2018 15:45

KC

Sex og samliv
Og nei, det er ikke billetter til Magic Mike eller Chippendales vi mener, men en forførende, privat striptease med deg i hovedrollen.

Den perfekte (og hotteste) overraskelse du kan gi din partner når hun kommer inn av døren etter jobb. Og så er det morsomt og sexy for dere begge to! 

Her får du i samarbeid med Sinful.no oppskriften på hvordan du kan gi din kvinne en uimotståelig omgang mannestripp! 

Øv dine moves 

Du trenger bestemt ikke å være noen Travolta eller Channing Tatum på dansegulvet for å forføre trusene av din partner. Men det er tre basic moves du er nødt til å kunne og inkorporere i ditt show hvis du vil ha suksess (og sex). 

Hoftevrikk: 

Isoler bevegelsen til dine hofter og ‘pump’ eller vrikk dem frem og tilbake i skiftevis raske og harde kontra langsomme og myke bevegelser - og helst i takt med musikken. Minner det deg om noe? 

Slangen: 

Dette er litt mer avansert, men et superfrekt move som minner litt om den måten en slange beveger seg på. Still deg rett opp med lett spredte bein, bøy hodet fremover og lag en rullende bevegelse bakover, som om du vil kikke opp i taket. Med hodet bakover lager du nå samme rull - først med skuldrene, så brystet og deretter hoftene. Voilá! 

Rumperist: 

Hold overkroppen rank og spenstig, slapp av i overlår og hofter, og rist bakenden i høyt tempo fra side til side. Grrrr! 

Ha styr på antrekket 

De færreste menn oser av erotikk i et par utvaskede underbukser, så legg litt flid i hva du har på deg. Finn noe flott, pirrende undertøy, som du føler deg komfortabel og sexy i. En stram undertrøye som fremhever brystet eller overarmene, eller kanskje et par pikante boxershorts i wetlook. Liker du uniformer kan du velge mellom å ikle deg rollen som enten politi eller brannmann og ta med passende rekvisitter. Gi din kvinne håndjern som en del av showet, eller blås ut de levende lysene i en frekk vending. Her er det bare å utprøve alle skuespillerferdigheter - humor er alltid sexy! 

Sett scenen

Striptease krever plass. Her er stuen kanskje mer egnet enn soverommet. Flytt møblene litt bort og lag et lite dansegulv med plass til et intimt publikum. Plasser en stol til din partner på et spot i midten, hvor du kan vrikke, sno og bevege deg fritt og Chippendale-aktig rundt henne, mens hun nyter ditt kinky one-man show fra første rekke. 

Skap en sexy stemning

Stemningen er alfa omega hvis du skal høste applaus. Sørg for en dempet belysning, tente stearinlys og en god spilleliste med soundtracks som setter stemningen. Tenk gjerne noe ala Nellys ‘Hot in Herre’ eller klassiskeren “You can leave your hat on” av Joe Cocker. 

Showtime! 

Disk opp med snacks og fargeglade drinker, god rødvin eller iskade bobler som din partner kan slukke tørsten med når det blir helt varmt. Vil du gi henne en sensuell og sanselig strip-opplevelse så kjør alle moves i langdrag mens du holder en intens øyenkontakt med henne underveis. Tirr henne med å kle av deg gradvist og avslutt seansen med en pirrende, tett dans hvor hun får lov til å ta på deg. Går du mer etter å overraske henne med tempo, energi og humor, så flå av deg tøyet i ville Tarzan-bevegelser, løft henne og sving henne rundt. Husk de forførende blikkene, le og ha det gøy. 

Din partner vil elske deg for all den tiden og omtanken du har lagt i forberedelsene - og helt sikkert be om et svett ekstranummer.

Riktig god fornøyelse!

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.