Ha mer sex i desember med denne frekke julekalenderen

Jule sex udfordring
Foto: Shutterstock
Vi går så smått den tiden i møte hvor lue, hansker og skjerf er et must når du går ut døra.

Det er sannsynligvis bare et spørsmål om tid før du kaster deg rundt i snø, sludd og storm. Derfor kan det være fint allerede å tenke ut forskjellige måter å holde varmen på i vinter – for det er ikke alltid en varm kopp kakao er tilstrekkelig.

Sammen med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, ser vi nærmere på hvordan du kan få en het og intim jul med partneren din. Først gir vi deg 7 små tips, og deretter anbefaler vi at du tar en titt på årets julekalender fra Sinful.no, som vi forklarer nærmere i slutten av artikkelen.

Husk å ”tagge” kjæresten din. 

7 frekke måter å få varmen på i desember

1. Sex, sex og sex

Den sier seg nesten selv – men sex er en fantastisk måte å holde varmen på når temperaturen ute faller. 

2. Klem, kyss og kos

Tett kroppslig kontakt gir deg en varme du ikke kan få på noen annen måte.

Så utnytt vinterkulden til å kaste klærne og kravle under dyna med kjæresten din, mens dere koser og kommer enda tettere inntil hverandre. 

3. Fyr i peisen

Kanskje du er så heldig at du har en peis – for da er det bare å slenge inn noen kubber og få fart på flammene, mens du og kjæresten din ligger foran og deler deres innerste tanker. 

4. Mosjoner

Det høres kanskje usexy ut, men de fleste finner det faktisk attraktivt å se kjæresten trene, da det betyr at vedkommende er opptatt av helsen.

Så svett sammen og hold dere varme.

5. Lag en hytte av tepper

Du gjorde det helt sikkert som barn – og nå er det på tide igjen.

Frem med teppene og lag et fort av det. Så kan du og kjæresten kravle inn med pepperkaker og gløgg, og kose dere i dere helt egne intimsfære.

6. En god massasje

Varm olje pluss massasje er lik en fantastisk tid med kjæresten, som garantert vil gi deg god varme under den kalde tiden.

Dere kan også bytte på å gi hverandre en sensuell massasje med masse olje – gjerne en som også kan brukes på intime områder når det blir ekstra hett.

7. Ta et bad sammen

Hvis du har et badekar, er det ingen grunn til å ikke fylle det med varmt vann og skummende bobler.

Det er en perfekt måte å avslutte dagen på med kjæresten din – så tenn noen stearinlys og gli ned i den deilige varmen. 

Få varmen med julekalenderen fra Sinful.no 

Det finnes også en annen måte å skape en het stemning på til jul.

Med Julekalenderen 2017 fra Sinful.no får dere 24 sexy gaver – en til hver dag i desember – som vil gøre julen litt morsommere med forførende, erotiske juleleker til å bringe dere enda tettere sammen.

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer:

”Julen er hjertenes fest, og det er også en opplagt anledning til å pleie kjærligheten med partneren din. Med vår julekalender får du 24 frekke og søte julegaver dere kan bruke til å dele nye, fantastiske opplevelser med - og gjøre det til en jul dere sent vil glemme. Det er en tid hvor mange ønsker å kjøpe noe ekstra spesielt til partneren sin, så du bør ikke vente for lenge med å kjøpe årets kalender. Den ble nemlig fort utsolgt ifjor” forteller Mathilde Mackowski.

Sammen med julekalenderen følger det med en brosjyre med gode råd og tips til hvordan du kan bruke de 24 gavene sammen med kjæresten din. La det bli en jul dere sent vil glemme.