Her er Norges frekkeste julekommune

21/11/2019 15:15

KC

Sex og samliv
Vi nærmer oss jul og innkjøpet av julekalendere er i full gang. Det kan tydelig merkes hos den erotiske nettbutikken Sinful, som allerede har solgt mer enn tre ganger så mange erotiske julekalendere som året før.

Nå avslører de hvilken kommune som får den frekkeste desember.

Hos den erotiske webshop, Sinful, har de bemærket en stigende interesse hos mange voksne, der ønsker en lidt frækkere december. I midten af november har Sinful allerede solgt 273 procent flere erotiske julekalendere i forhold til samme tidspunkt i 2018. Dette er den største prosentmessige stigningen for alle de markedene Sinful har etablert seg i.
 
Den mest populære pakkekalender fra den erotiske webshop er Sinful Deluxe Julekalender 2019, der allerede har solgt over dobbelt så mange som sidste år. I denne eksklusive julekalender får man kvalitetsprodukter til en værdi af 4.500 kroner fra de mest kendte sexlegetøjsbrands i hele verden.
 
Deluxe-julekalenderen udkommer i et begrænset antal og den blev hurtigt udsolgt sidste år. Det fortæller Tonny Andersen, CEO hos Sinful, der også forventer, at alle julekalendere bliver udsolgt igen:

“I fjor var det en stor etterspørsel av julekalendere og vi måtte melde at den var utsolgt mye tidligere enn forventet. Derfor har vi valgt å produsere dobbelt så mange julekalendere i år sammenlignet med julen i fjor. Nå blir det spennende å se om det er nok” forteller han.

Sammenlignet med samme tidspunkt i fjor har nesten fire ganger så mange nordmenn allerede kjøpt Deluxe-utgaven av julekalenderen, som inneholder litt mer utfordrende sexleketøy enn den klassiske utgaven. Det kan tyde på at nordmennene har blitt litt mer erfarne eller utforskende, og kanskje også litt mer kvalitetsbevisste i forhold til fjoråret.

Hvilken kommune får den frekkeste julen?

Ikke overraskende er det innbyggerne i Oslo som har kjøpt flest julekalendere fra Sinful i år, fulgt av andre store kommuner som Bergen, Stavanger og Trondheim. Selv om de tre byene ikke kan holde følge med Oslo, er det disse som har hatt den største stigningen i antallet kjøpte julekalendere fra Sinful, sammenlignet med tallene fra i fjor.

Ser man på den prosentmessige stigningen sammenlignet med fjoråret, er det også andre kommuner som gjør seg nevneverdige. Horten har allerede vist en stigning på hele 1150 prosent sammenlignet med samme tidspunkt i fjor, mens Aurskog-Høland og Øvre Eiker med en stigning på henholdsvis 1000 og 900 prosent følger hakk i hel.

Alle tall er utregnet på bakgrunn av antall ordre fra 1. oktober til og med 17. november fra henholdsvis 2018 og 2019. Kommunene med lavest innbyggertall er ikke inkludert for å sikre kundenes anonymitet.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.