Kunstig intelligens kan nå også gi deg nytelse i sengen

17/10/2019 12:15

KC

Sex og samliv
I forrige uke gikk verdens største sexleketøysmesse, Erofame, av stabelen i Hannover, Tyskland. Og det var spesielt en tendens som fanget den teknologinteresserte utsendte fra Sinfuls interesse.

Kunstig intelligens har uten tvil kommet for å bli, og har allerede vist seg å kunne hjelpe på mange av de områdene mennesket tidligere har blitt ansett som overlegent. Vi har sett ser hvordan VR briller kan brukes i behandling, men det vi inntil videre ikke har sett, er hvordan dets storebror AI, kunstig intelligens, kan brukes til ren og skjær nytelse. Ikke før nå.

”Sexleketøy med innebygd teknologi er ikke lenger nytt innenfor denne bransjen. Vi har sett flere high-tech produkter med VR-funksjoner og penisringer med innebygd kamera, men bruken av kunstig intelligens er helt ny. AI-teknologien er et bevis på at det er kommet nye standarder som vil revolusjonere produkter til menn,” forteller Mathilde Mackowski, medeier og medstifter av Sinful, Skandinavias førende webshop for sexleketøy.

Produsentene bak det nye vidunderet, som sprenger grensene på hva vi hittil har sett, er tech-virksomheten Vieci, som står for Very Intelligent Ecommerce Inc. Og intelligent er akkurat hva det er. Deres Autobow AI benytter seg av kunstig intelligens, som gir deg et ny og unik opplevelse hver gang du setter den i stikkontakten. 

Bak denne oppfinnelsen ligger intet mindre enn flere hundre timers analyse av den ekte vare, altså hvordan skuespillere i pornofilmer utfører oralsex, for å oppdage og gjenskape teknikkene. Deretter har sexleketøyet blitt programmert til å etterligne teknikkene, og etter sigende skulle dette lykkes særs godt. 

Sexleketøy med hi-tech funksjoner vokser

I de siste par år har det kommet mer teknologisk og avansert sexleketøy på markedet, og tendensen ser ut til å fortsette med full kraft inn i 2020. Dette er Autoblow AI et godt eksempel på. Men det er ikke kun teknologien bak som gjør dette firmaet nytenkende og annerledes. For selv om firmaet er en amerikansk tech-virksomhet, er det slett ikke sikkert at deres nyeste produkt hadde fått se dagens lys om det ikke var for at nysgjerrige forbrukere over hele verden hadde gitt deres støtte. 

Det som startet med en nerdete idé ble nemlig realisert ved hjelp av et godt gammeldags spleiselag, eller crowdfunding som det for mange kjennes som i dag. Blowjob-maskinen ble kjøpt av teknologiinteresserte verden over allerede før den ble satt i produksjon. Men når produktet endte opp med å bli en så stor og nytenkende suksess, tør vi gjette på at ingen av bidragsyterne føler de sitter igjen med skjegget i postkassen. 

Produsentene selv er også tydeligvis klar over at onani og sexleketøy er et delikat emne for mange, og derfor spiller videoen som følger med også på humor og ironi. Men bli ikke villedet av den humoristiske tone - produktet er akkurat så seriøst som teknologien bak den.