Myndigheter advarer: Antallet sex-relaterte skader har eksplodert

Flere og flere kommer til skade i sex-relaterte ulykker. Myndighetene gir Fifty Shades of Grey en del av skylden.

Det ser ut til at Fifty Shades of Grey ikke bare har satt sine avtrykk på kinoene. Bøkene og filmene har også satt sitt avtrykk i ulykkesstatistikkene.

I hvert fall kommer langt flere til skade i sex-relaterte ulykker – og i den grad at myndighedetne i London nå advarer om kinky aktiviteter i senga. Det skriver metro.co.uk.

Det er penisringer og håndjern som bærer den største delen av skylden. Brannvesenet i London har blitt kalt ut til fjerning av ni penisringer siden april, og det er dobbelt så mange uheldige menn som de to årene før. 

 

Hva angår håndjern måtte myndighetene utøve hjelp til 27 personer i løpet av det siste året, hvilket også er en økning. 

London Fire Brigade har tidligere advart om ulykker i forbindelse med sex, da det i forbindelse med filmen ble laget kampanjen ”Fifty Shades of Red”. Kampanjen ser overordnet ut til å virke.

I hvert fall er det samlede antall sexulykker gått ned fra 459 i 2015 til 376 i 2016, mens penisringer og håndjern trekker riktignok statistikken i negativ retning.

- Vi er glade for at færre mennesker ender i vanskelige situasjoner, og at vi mottar færre nødanrop. Men det ser ut til at Fifty Shades of Grey-effekten fortsatt fører til noen pinlige alarmer, sier leder hos London Fire Brigade, Dave Brown.

Han oppfordrer folk som begir seg ut i å leke med penisringer til å følge et enkelt råd: Hvis den ikke passer, så la være med å tvinge den ned over penis.

Det har også kommet en pornoside som utelukkende henvender seg til kvinner. Siden heter Romantic Pornfilms.