Nå kan sexleketøyene dine stå fremme på badehyllen

15/01/2018 14:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
Kanskje er du en av de som lenge har hatt lyst til å prøve sexleketøy, men som enda ikke har tatt skrittet?

For hva ville folk tenkt hvis de fant en dildo eller en fleshlight i skuffen din?

Tidligere ble sexleketøy akkompagnert av en ganske grell innpakning, og designet var heller ikke spesielt smakfullt. Men den tid er vi forbi.

I dag kan du kjøpe sexleketøy som minner om en fancy designgjenstand, og som samtidig er så diskré at du fint kan la den stå fremme på nattbordet eller på hylla på badet. 

Spørsmålet er bare om du tør?

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, ser vi nærmere på hvorfor du ikke trenger å være redd for å ha sexlekene dine stående fremme.

Sexleketøyets evolusjon

Siden den første vibratoren ble laget av Dr. Joseph Mortimer Granville i 1883, har sexlekens evolusjon tatt et kraftig hopp fremover. Da hitserien Sex & Singelliv rullet over skjermen, ble det for alvor normalt for kvinner å bruke -og snakke åpent om sexleketøy. 

Siden 90-tallet har bruken av sexleketøy blitt mer normalt for både menn og kvinner, hvilket henger seammen med den økte tilgjengeligheten online. Men det er dog ikke samme åpenhet rundt det å bruke sexleketøy som mann, som det er for kvinner. Dog viser et studie fra Indiana University at mer enn halvparten av alle kvinner mellom 19 og 60 år har brukt en vibrator, mens det for menn er rundt halvparten. 

Hos Sinful blir det også solgt mange sexleker til menn – selv om det ikke er noe menn snakker med hverandre om. Hvis du en dag var hjemme hos en kompis som hadde en fleshlight  stående, ville du nok ikke oppdsget det på grunn av lekens diskré design.

Det er blitt mer normalt å bruke sexleketøy

Ifølge Medical Daily blir sexleketøy mer og mer allment akseptert. I så stor grad at du kan kjøpe dildoer i helt vanlige butikker som Target og Walmart i USA, på 7/11 i Kina og på diverse kjøpesentre i Holland og Tyskland.

Om du nå i løpet av året får muligheten til å gå ned på den lokale matbutikken og kjøpe en stilren vibrator sammen med de andre innkjøpene dine, kan vi bare gjette på. Men ifølge Astrid Ditte Højgaard som er overlege ved Sexologisk Klinikk på Aalborg Universitetssykehus vil sexleketøy før eller siden innta vanlige butikker. 

Produkter du har lyst til å ha stående fremme

Sinful har gjort det til en dyd å produsere dildoer, vibratorer, glidekrem og mye mer så stilrent og diskré som mulig, slik at det passer inn i ethvert hjem.

Sett frem glidekremen din på badet, og gjestene dine kommer ikke til å kunne se at det ikke bare er en vanlig håndkrem som står fremme. Det har også vært filosofien bak mange av Sinfuls produkter, forklarer Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no

”Produktserien vår rommer alt fra de beste kvalitetsvibratorene og penisringer til glidekrem og massasjeolje – felles for dem alle er at du ikke trenger å bekymre deg over dårlig kvalitet eller unødvendige tilsetningsstoffer. I tillegg er både emballasjen og selve produktet i så stilrent design, at du aldri kommer til å være flau over at ha det liggende fremme.”

Du finner hele produktserien fra Sinful her

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.