Nyttårsforsett for menn: Gå ned i vekt ved å onanere mer

Mange av oss har garantert tenkt at vi gjerne vil trene mere i 2018 og kvitte oss med de irriterende ekstra kiloene .

Men det kan være vanskelig å holde humøret oppe når magen knurrer, og det eneste du har lyst på er å sette tenna i et saftig stykke sjokoladekake. 

Det er det heldigvis råd for. 

Dr. Ramani Durvasula er psykolog og forfatter av boken You are why you eat, og hun har utviklet en diett og treningsplan, som inkluderer spesifikke belønninger som onani og orgasmer. 

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, ser vi nærmere på hvordan du kan bruke onani til å gå ned i vekt. 

I januar handler det altså om å tenke utenfor boksen. 

Slik kommer du i form, og går ned i vekt ved å onanere

1. Erstatt kaken med onani

Dr. Ramani Durvasula erstattet den usunne maten hun elsket med noe annet hun elsker – nemlig orgasmer.

Så hver gang hun støtte på et stykke kake, brukte hun i stedet onani til å oppnå nytelse – såfremt situasjonen tillot det.

2. Lag et belønningssystem

Dr. Ramani Durvasula forklarer at det er enkle psykologiske prinsipper som er byggestenene bak kuren. Når du legger fra deg en burger og onanerer i stedet og få en orgasme, vil du begynne å assosiere et fravalg av burger med en orgasme.

Hun foreslår også å lage en liste over ting du liker, som du kan bruke når du vil belønne deg selv. 

3. Sett av tid til deg selv

I en travel hverdag kan det selvfølgelig være vanskelig å finne tid til å onanere. 

Derfor foreslår Dr. Ramani Durvasula at du setter av tid til en date med deg selv.

Så når du har droppet å spise gulrotkaken på jobb, eller erstattet pastaen med salat,men ikke kan få belønningen med en gang, kan du glede deg over tanken på at du har en date med deg selv senere.

4. Belønne deg selv for små seiere

Mange glemmer å belønne seg selv for små seiere underveis. Ifølge Dr. Ramani Durvasula er du garantert å falle av, hvis du ikke gjør det.

Dr. Ramani Durvasula mener det er viktig at du får en liten mengde nytelse hver dag, hvilket selvfølgelig kan være en god orgasme til å starte eller avslutte dagen.

5. Når du er under trening, blir det morsommere 

Når kaken er skiftet ut med orgasmer, handler det selvfølgelig om å være i form til enda mer nytelse i 2018.

Medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, har en praktisk løsning til å komme i gang med treningen. Hun anbefaler et kjent sexleketøy som er elsket av menn verden over:

”Hvis du har fått mot til å komme i form med onani på nyåret, så er en mod på at blive fit med onani her i det nye år, så er en Fleshlight et must-have som mann. Med en sånn kan du nemlig både trene utholdenhet og bli bedre til å kontrollere orgasmene dine, men best av alt vil den super realistiske følelsen ta onaniopplevelsen din til nye høyder, er rådet fra Mathilde Mackowski.