Onanipauser på jobben kan motvirke stress

Onani på jobbet
Foto: Shutterstock
Er du anspent på jobben? Stresset? Frustrert? Rastløs? Trett? Uinspirert? Listen er lang, men det finnes en ting som kan hjelpe deg å finne igjen fokus på jobben.

En onanipause på jobben kan nemlig få deg til å føle deg lykkeligere, mindre stressa og mer fokusert. 

Det skal selvfølgelig gjøres med måte – det funker ikke at du skremmer vekk kollegaene dine med høye lyder. Men hvis du er diskré, og bytter ut kaffepausen av og til med en kort tur på toalettet, så kan det gjøre underverker for arbeidsdagen din.

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, gir vi deg her tre gode grunner til å få en morsommere arbeidsdag.  

3 gode grunner til å onanere på jobb

1. Onani kan hjelpe deg til å fokusere bedre 

Ifølge psykologer kan onani være godt for produktiviteten på jobben.

Først og fremst kan en onanipause være en form for selvmotiverende premie du kan se frem til på jobben – og gi til dig selv når du har klart den oppgaven du har satt.

Hvis du kjeder deg på jobben, kan en pause i form av onani også være en god idé. Det vil nemlig gi deg den utløsningen som skal til for at du skal komme tilbake mer fokusert.

2. Orgasmer kan være stressreduserende

Før du bestemmer deg for å starte å onanere på jobben, kan det være en god idé å vurdere hvor lett det er for deg å få orgasme. 

Du kan nemlig ende med å bli mer frustrert end da du møtte på jobb, hvis du ikke klarer å få en orgasme.

Men når det er sagt, er orgasmer et fantastisk middel mot stress – som mange sliter med i det daglige.

Forskning viser at orgasmer kan bidra til å øke humøret ditt, senke blodtrykket og frigi anspenthet, hvilket alt sammen forårsaker stress. 

Dessuten frigir kroppen din gledeshormoner og endorfiner ved orgasme, hvilket senker nivået av kortisol, også kjent som stresshormonet. 

3. Onani kan hjelpe deg til å sove bedre og styrke immunforsvaret ditt

Det verste med å være stressa på jobben er at du typisk tar det med deg hjem.

Det betyr at du kan få problemer med å sove, og at stresset svekker immunforsvaret ditt.

Men når du onanerer, produserer kroppen din hormoner som oxytocin og dopamin, som senere får deg til å slappe av, og som kan få deg til å sove bedre om natten. 

Dessuten utløser kroppen din antigener som immunoglobulin når du onanerer, som beskytter mot infeksjoner. 

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer:

”Det kan være spennende og pirrende å prøve å onanere på jobben. Men hvis du vil være sikker på at det blir en vellykket opplevelse, burde du ha med en liten glidekrem i veska. Spesielt hvis du er kvinne, da det kan ta litt tid å bli våt. En glidekrem vil gjøre det mer behagelig og effektivt, så du kan komme i mål – både på toalettet og på jobb etterpå,” er altså rådet fra Mathilde Mackowski.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.