Prøv analsex med kjæresten din denne helgen

19/02/2018 16:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
Analsex trenger hverken å være en ekkel eller ubehagelig opplevelse. Det kan med stor sannsynlighet føles helt fantastisk.

Det kan virke skremmende å prøve det for første gang – også selv om du kjenner partneren din godt. Det er derfor viktig hvordan dere griper det an. Gjør det til en morsom, intim helge-challenge hvor dere eksperimenterer med litt anal-lek. 

Du kan også bruke disse åtte enkle tipsene til å komme i gang, som er laget i samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski.

8 enkle tips til å komme i gang med analsex

1. Bruk glidemiddel

Det skal ikke gjøre vondt å ha sex, og derfor er det alfa-omega å bruke god vannbasert glidemiddel. Det kommer ikke naturlig sekret fra hull nummer to, så smøring er viktig.

2. Start forsiktig

Hvis det skal være en god opplevelse for både deg og kjæresten din, så start forsiktig og jobbe dere frem rolig.

Dr. Nancy Sutton Pierce, klinisk sexolog, forklare at man best blir introdusert til analsex ved å starte med en finger, tunge eller et lite sexleketøy som en Butt Plug.

3. Bare tuppen

Når dere begynner med analt forspill, så bruk bare tuppen av fingeren til å starte med.

Nerveendene som skal stimuleres sitter der nede og ikke hele veien opp som kan føles ubehagelig for noen.

4. Unngå raske bevegelser med en gang

En rask inn-ut bevegelse med fingeren skal ikke skje med en gang. Ordentligt, behagelig analsex krever forberedelse.

5. Prøv noe annet enn Doggy-style

Dere kan fint eksperimentere med analt forspill uten at det må være i Doggy-style.

Du kan enten prøve å ligge på ryggen din og skyte hoftene dine oppover, eller sitte i en omvendt cowgirl på ham. En god skje er også veldig behagelig for begge parter – spesielt for nybegynnere.

6. Snakk sammen

Den eneste måten du og kjæresten din kan finne ut hva som fungerer for deg og hva som er helt no-go, er ved å snakke ærlig sammen underveis.

7. Det føles best når det skjer ekstra stimulering samtidig

Få kjæresten din til å stimulere klitoris eller brystvortenedine eller annet som føles godt, samtidig som han stimulerer din anus.

Det er nemlig de færreste kvinner som kan komme ved å bare bli stimulert analt.

8. Gi det et forsøk

Hvis dere har prøvd et par gange og du absolutt hater det, er sjansen liten for at du kommer til å like det senere også.

Når det er sagt, kan faktorer som selv- og kroppsbevissthet også ha innflytelse. Så prøv å gi helt slipp og gå inn i opplevelsen med åpne armer. Du kan bli overrasket over hvor godt det føles. Samtidig kan de rette produktene gjøre opplevelsen enda bedre.

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no forklarer:

”Hvis dere skal prøve analsex for første gang, kan det være en god idé å anskaffe dere denne nybegynnerboksen, som inneholder alt for å få en god opplevelse samt en grundig guide til anal stimulering. Dere kan også starte med denne glamourøse butt plug, hvis størrelse er bra for nybegynnere. Hvis dere er mer rutinerte, kan dere ta skrittet videre med denne boksen, som både inneholder en vibrerende Anal Plug, en analkjede og en dildo til å gi dere nye pirrende opplevelser,” er rådene fra Mathilde Mackowski.

Husk å lese denne grundige guiden til sikker analsex fra Sinful.no først.