Sådan får du en større penis

03/06/2019 15:45

KC

Sex og samliv
Menneskekroppen er fasinerende. Og de fleste av oss er på en eller annen måte opptatt av størrelse. Enten synes vi rumpa er for stor, bena for lange, eller brystene for små.

Alt avhengig av hvilken del av kroppen man snakker om, vil man gjerne gjøre den enten større eller mindre. Og hvis du tror det kun er kvinner som har det sånn, må du tro om igjen. Når det kommer til menns intime deler, kunne nok mange tenke seg en ekstra centimeter eller to nedentil. Med en penispumpe kan denne drømmen bli til virkelighet. I samarbeid med Sinful tar vi her en titt på hvordan du kan oppnå en større penis ved hjelp av en pumpe. 

Langvarig nytelse

En penispumpe øker størrelsen på din penis markant, sånn at du kan utnytte dens (og ditt) fulle potensiale. I motsetning til en penisforlenger er effekten du oppnår ved en pumpe forbigående. Men du oppnår et mye raskere resultat med en pumpe, og best av alt: du får også nytelse med på kjøpet imens du bruker den. Det kan jo nesten ikke bli bedre. Hvis du enda ikke har prøvd det enda, er det bare å sette i gang. Vi lover deg at du ikke vil angre!

Når man bruker en penispumpe øker du ikke kun størrelsen på din penis. Du øker også nytelsen for både deg selv og partneren din. Du forsterker nytelsen på flere nivåer: Først og fremst gir den deilig stimulering når du bruker den. I tillegg øker den følsomheten og sensitiviteten av din penis, sånn at berøring vil føles enda mer intens og deilig. Dette vil både ta onaniopplevelsen og samleie med en partner til helt nye høyder. Og alt dette kommer i tillegg til fordelene du kan få ved en større penis. Det er ikke vanskelig å forstå at mange menn bruker en penispumpe før onani eller sex!

Hvordan fungerer det?

Hvis du nå sitter med bena over kors, og tenker at det må være smertefullt å pumpe penis, kan du puste rolig ut. Pumpen settes ganske enkelt rundt penis, hvor den danner et vakuum som øker blodtilførselen, med det resultat at penis blir større. Easy peasy. Den mer tekniske forklaringen, er at når du bruker en pumpe, øker du størrelsen på svampelegemene i ditt lem. Dermed er det plass til at mer blod kan strømme opp i penis, når du blir opphisset. Virkningen av å pumpe penis opp holder oftest i et par timer, så det burde være en god mulighet for at både du og din partner kan nyte godt av effekten.

Sånn velger du din penispumpe

Det er noen ting det er lurt å tenke på når du skal kjøpe deg en penispumpe. Tenk blant annet på hvor du kommer til å bruke pumpen mest. Ønsker du å leke med den i dusjen, velger du en som kan brukes i vann. En annen ting du skal tenke på, er å velge en som passer til deg - du blir ikke mer mann av å velge en stor pumpe om den ikke passer til penisen din. De er laget i forskjellige størrelser, rett og slett fordi menn også kommer i forskjellige størrelser. Er den for stor kan det lettere oppstå skader, og er den for liten, er det ikke plass til at penis kan svulme opp. Og gjør deg selv en tjeneste og velg en med en gjennomsiktig cylinder, sånn at både du og partneren din kan nyte synet av det voksende vidunderet. God fornøyelse!