Sex-challenge: Gi kjæresten din flere handjobs

22/01/2018 11:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Mange kvinner føler seg usikre på hvordan de kan gi kjæresten best mulig handjob.

Han har jo gjort det selv siden han var tenåring, så hvordan er det man skal snu, dra og rotere hendene etter hans smak? 

Selv om du kanskje føler at du er på dypt vann, så elsker kjæresten din uten tvil å få handjobs. Det viser at du har lyst til å tilfredsstille ham, lyst til å utforske ham og lyst til å lære hva han liker.

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, gir vi deg fem pirrende tips du kan teste ut neste gang du gir ham en handjob.

5 tips til den perfekte handjob

1. Lær fra den beste

Hvem er bedre å lære fra enn av mesteren selv?

Fortell kjæresten din at du gjerne vil bli bedre til å gi ham handjobs og få ham til å vise deg hvordan han gjør det selv.

Det kan til og med utvikle seg til å bli en svært kinky opplevelse for dere begge.

2. Husk glidemiddel

Det kan bli en litt ubehagelig opplevelse hvis du gir han handjob med en knusktørr hånd.

Bruk en god porsjon glidemiddel. Da vil hånden din gli bedre over penisen hans og samtdig gi deg større spillerom til gode bevegelser. 

3. Vis hva du kan

Er det én ting du kan gjøre som kjæresten din ikke kan når han onanerer, så er det å lage det til et lite show. 

Mens du gir ham en handjob med den ene hånden, kan du prøve å tilfredsstille deg selv med den andre.

Det vil uten tvil gjøre ham enda kåtere å se at du også får nytelse av det.

4. Variasjon er bra

Bruk hendene dine på mange varierende måter fra en hel hånd rundt skaftet hans til å pirre ham med et streif av bare en finger.

Jo mer variasjon du skaper, jo mer intenst vil berøringene dine føles for ham.

5. Det handler ikke om å komme først i mål

Hvis du vil gi kjæresten din en fantastisk handjob, så nytter det ikke å skynde seg.

Jo mer du pirrer ham og tenner ham for deretter å sette tempoet ned igjen, jo bedre vil orgasmen føles når han kommer. 

Du kan også bruke en hjelpende hånd. Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer:

”Det er klart at du som kvinne kan oppleve litt usikkerhet rundt det å gi en god handjob. Og det er helt naturlig – han vet tross alt best hvordan det skal gjøres. Onaniproduktene fra Tenga kan da være en god hjelp. Tenga er det mest selgende sexlegetøyet i Japan og det er det god grunn til; Du kan få alt fra enkle onani-egg til mer avanserte Flip Hole-produkter. Onanieggene er en bestselger, ettersom de er små og handy, men kan strekkes ut så hele penisen blir stimulert av det pirrende innvendige mønsteret. Flip-Hole har vunnet flere priser, og med det elegante designet skulle man nesten ikke tro at det var et onaniprodukt. Hvis du er klar for å gi kjøresten din en onaniopplevelse han sent vil glemme –  en opplevelse som vil booste selvtilliten din når det kommer til handjobs – så er Tenga veien å gå,” er altså de gode rådene fra Mathilde Mackowski. 

Se hele produktlinjen fra Tenga her.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.