Sex-challenge: Onaner hver dag i mai

01/05/2018 15:45

KC

Sex og samliv
Så er det tid for å nappe løken, spille på kjøttfløyta, polere perla og trille erten!

Mai er nemlig utropt til Internasjonal Onanimåned, hvor vi hver dag skal feire det naturlige, morsomme, tilfredsstillende og fantastiske i å onanere. Er du klar til å elske med deg selv, hver dag i en hel måned? 

Hvis du trenger å krydre rutinene litt opp, får du her i samarbeid med Sinful.no de beste tips, triks og hjelpemidler til en ekstra pirrende og deilig stund solosex. 

TIL HAM

Glidemiddel er din venn 
All onani bør starte med rikelig med smøring. Ta en god porsjon med deilig og fløyelsmykt glidemiddel, som for eksempel Give Pleasure Selfie Masturbation Krem i håndflaten og stimuler deg selv manuelt til du kommer. Enkelt og utrolig effektivt. 

Japansk håndjobb
Vil du pimpe håndjobben opp, så masser din penis med et av de populære, japanske TENGA Egg, som er spekket med invendige knopper, riller og pirrende mønstre. 

Luksus a la Rocco Siffredi
Ta saken i egen hånd og skjem bort deg selv med et stilig onaniprodukt som til forveksling ligner en luksuriøs høytaler. Den prisvinnende Satisfyer til menn har en innebygget vakuumeffekt og CyberSkin-sleeve og er designet i samarbeid med ingen ringere enn den legendariske pornohingsten Rocco Siffredi. Satisfyeren praktisk talt sluker og suger din penis ivrig i seg frem til du eksploderer i nytelse. 

Blow on the go
Ta et pirrende blowjob med i kofferten eller vesken hvis du skal ut på tur i mai. Med den enkle og diskré Fleshlight GO Torque kan du onanere når du vil og hvor du vil. Som bonus er det transportable vidunderet helt gjennomsiktig, slik at du kan se deg selv bevege deg inne i den under bruk, mens sleevets riller og knopper gir deg en oralsex-opplevelse som i høy grad minner om den helt ekte vare.

TIL HENNE

Håndarbeid med et twist
Sett trumf på håndarbeidet med et glidemiddel som prikker, varmer og pirrer deg i hele området nedentil. Pleasure Tingling Sensation Stimulerende Glidemiddel fra ID gir dine alenestunder et silkemykt og sanselig piff, og kan som bonus brukes på hele kroppen og sammen med sexleketøy.

Alt-i-én stimuli
Hvis du drømmer om å bli stimulert av kraftfulle vibrasjoner fra alle vinkler og kanter, så er Velve Macy Magic Wand det ideelle leketøyet til solostunden. Det fleksible massasjehodet er perfekt til utvendig stimuli av klitoris, mens skaftet har en separat motor som du kan bruke som en deilig dildovibrator til innvendig stimuli. 

Perfekt til håndvesken
Skal du i byen eller på ferie? Ikke noe problem! Du kan ta den lille og kompakte Sinful 10-Speed Magic Silvet Bulletvibratoren med deg over alt. Målrett bulleten sine pirrende vibrasjoner akkurat der hvor det føles deiligst for deg. 

Topphemmelig nytelse
Vil du være litt diskré og privat, men uten å gå glipp av det herlige vårværet utenfor? Bær den innvendige appstyrte G-punktsvibratoren fra Lovense Lush i full offentlighet og få en ekstra intens og dyp orgasme mens du shopper, går i byen eller nyter en is i solen. 

Psst! Lovense Lush kan også brukes til frekk parlek! Overlat kontrollen til din partner og bli styrt på avstand - uansett hvor langt dere befinner dere fra hverandre.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.