Sex sendte kona på sykehuset: Kostet henne nesten livet

21/07/2020 12:54

Emma Sletta

Sex og samliv
En god omgang i sengen mellom en 46 år gammel kvinne og mannen hennes holdt på å ta kvinnes liv. Først trodde de at samleie hadde gitt henne blodforgiftning, men det viste seg å være noe helt annet.

For mange vil sex være noe av det mest fantastiske i verden, men det er absolutt ikke ufarlig. 

I tillegg til de mange forskellige sykdommene du kan bli smittet med når du skal i gang med en omgang laken trening, er det også andre farer i sammenheng med sex.

Mange har over tid mistet livet i forbindelse med sex. Det kan være en ulykke, hvor den ene er blitt skadet. Eller et samleie som ble langt farligere enn det burde ha vært. 

Ingen av de nevnte oven over var imidlertid grunnen til at en 46 år gammel kvinne var i ferd med å miste livet mens hun hadde sex med mannen sin. 

I følge en rapport fra American Journal of Medicine er saken beskrevet der den 46 år gamle kvinnen hadde sex med mannen hennes,

Etter at samleiet var over, begynte kvinnen å føle seg uvel og utviklet flere forskellige symptomer. Hun ble svimmel, fik kløende hender og begynte å svette. 

Trodde det var blodforgiftning 

Kvinnen dro derfor til legevakten, hvor de fant ut at hun hadde et veldig lavt blodtrykk. De trodde derfor at kvinnen hadde fått en blodforgiftning i forbindelse med samleie, og ga henne derfor antibiotika. 

Legene tok flere tester av kvinnen, og her viste det i stedet at hun var i et anafylaktisk sjokk.

Legene hadde vanskeligheter med å finne ut av hvorfor kvinnens kropp i all verden hadde reagert sånn på toppen av et samleie, men plutselig gikk det opp for dem. 

Kvinnens mann hadde vært på penicillinbehandling for en bakteriell infeksjon. Den 46 år gamle kvinnen er allergisk mot penicillin. Men da mannen fikk utløsning i henne, fikk hun det i kroppen.

Det viste seg at det var rester av penicillinet i ektemannens sæd, og det var grunnen til at hun plutselig fikk et anafylaktisk sjokk. 

Legene fikk heldigvis tak i kvinnes symptomer og ikke lenge etter var blodtrykket hennes normalt igjen. Hun ble derfor sendt hjem, men bedt om å ikke ha sex med mannen i minst en uke.