Slik får du en lengre penis

29/07/2019 08:30

KC

Sex og samliv
Har du alltid drømt om en lengre penis? Da har du sikkert bare blitt fortalt at man skal være glad for det man har fått fra naturens side. Men av og til er det ikke nok.

Da er det godt å vite at man faktisk kan forlenge penisen sin - ikke bare midlertidig, men permanent. I samarbeid med Sinful har vi derfor laget en guide som forteller deg hvordan du kan forlenge penisen din og hva denne prosessen går ut på.

Hvordan forlenger man penis

Det er vitenskapelig bevist at man kan forlenge penis, selvom det kanskje virker som en utopi. Ved hjelp av en penisforlenger kan man nemlig gjøre penisen sin lengre over tid. En penisforlenger bruker en såkalt strekketeknologi som sørger for at penisens skaft utvides i lengden og delvis i bredden. Når man strekker kroppens vev over en lenger periode, er det mulig å dele cellene. Denne prosessen kalles for cytokinese. Den går kort sagt ut på at man ved hjelp av å strekke vevet kan skape et nytt vev, hvilket til sist gir en lengre og større penis. Det er en langvarig prosess og man skal derfor smøre seg med tålmodighet innen man går i gang.

Når man velger å forlenge penisen sin, krever det at man er godt forberedt mentalt. Det er nemlig nødvendig å bære forlengeren i så mange av døgnets timer som mulig, hvis man ønsker å se resultater. Ettersom penisen blir spent opp, synes noen menn at det kan være en svært smertefull affære. Derfor kan det anbefales å gi seg i kast med prosjektet hvis man virkelig er oppsatt på å forlenge ens penis. Og resultater krever utholdenhet. Du bør derfor være 100% sikker på at du ønsker å gå den ekstra milen for å få de ekstra centimeterne som penisforlengeren kan gi deg.

Alternativer til penisforlengelse

Hvis du ikke synes at hverken økonomien eller tiden strekker til, eller du ikke føler at du har nok overskudd til en penisforlengelse, finnes det heldigvis andre alternativer. Visste du for eksempel at man kan kjøpe såkalte penis sleeves, også kjent som penishylser, som man kan trekke over penis og dermed få en større ereksjon? Det kan være mer enn nok til å gi en tilfredsstillende opplevelse - og så er det dessuten smertefritt.