Test kjæresten din: Kjenner dere kroppens erogene soner?

Erogene zoner
Foto: Erogene soner / Shutterstock
Blir du tent når kjæresten din kysser deg i nakken? Eller hva med sensitive berøringer på hendene?

Kroppen din er full av steder hvor du kan bli erotisk oppstemt ved å bli berørt. Det heter erogene soner, og er de stedene på kroppen din hvor det er en stor konsentrasjon av nerveceller.

Selc om det kanskje høres litt merkelig ut å skulle kjærtegne baksiden av kjærestens knær eller på underarmene, så kan oppleves veldig godt og intenst.

Derfor gir vi deg i samarbeid med  medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, en guide til hvordan dere kan gå på en erotisk oppdagelsesferd etter kroppens erogene soner.

Slik finner du kjærestens erogene soner

Hos henne

Hodebunnen

Lurer du av og til på hvorfor kjæresten din går til frisøren så ofte?

Svaret kan være at hun bare elsker å få en liten hodebunnsmassasje. Hodebunnen er nemlig full av nerver som kan sende en sitrende følelse gjennom hele kroppen. 

Halsen

Stryk henne ømt når det kommer til halsen.

Start under kjeven og beveg deg nedover mot kragebenet ved å bruke fingrene eller en fjær. Etterpå kan du kysse henne langsomt opp og ned halsen hennes.

Underarmene

Underarmene er et sted som tenner de fleste.

Det er opplagt å starte forspillet ved å kjærtegne kjærestens underarmer mens dere er på en restaurant eller sitter på bussen på vei hjem, da det skaper en pirrende forventning til dere kommer hjem. 

Hos ham

Brystvortene

Du kjenner til det som kvinne, hvor deilig det er å bli kjærtegnet brystvortene. Men det samme gjør seg faktisk gjeldende for menn.

Bruk leppene dine og tunge til å gi myke kyss, slikk og bit litt i brystvorten og området rundt.

Hendene

Hånden er full av nerveceller, og det er derfor deilig å bli kilt litt på hendene.

Legg en tommelfinger i håndflaten den hans og masser den kjærlig. Du kan bruke de andre fingere til å stryke ham oppå hånden. Du kan også ta en finger i munnen og pirre ham.

Skrukken

Et sted som ofte blir glemt, er skrukken. Området ligger mellom pungen og anus, og er et av de mest følsomme stedene på mannekroppen.

Det er et ekstremt sensitivt område, så sørg for å være forsiktig når du gir ham en intim massasje der nede.

Ovennevnte erogene soner er bare noen av de mange erogene sonene som finnes på kroppen.

Medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, forklarer hvordan dere kan utforske hverandres kropper:

”Til å utforske hverandres kropper, kan dere bruke den nye Miss V Sweetheart fingervibrator. Du setter den på fingeren, og den kan dermed brukes over hele kroppen. Hver eneste berøring kjærestens erogene soner kommer til å føles ekstra pirrende. Det er opplagt å bruke en god vannbasert glidekrem, som kan brukes innvortes i de intime områdene,” forklarer altså Mathilde Mackowski.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.