Vaginakuler er hemmeligheten bak et fantastisk sexliv

21/03/2019 10:45

KC

Sex og samliv
I samarbeid med Sinful, har vi tatt en titt på hvordan spesielt kvinner kan oppnå ekstra nytelse under sex når de trener bekkenbunnen.

Det er ikke noen hemmelighet at både de mannlige og de kvinnelige kjønnsorganene er spekket med nerveender, som nærmest slår gnister når først man går i gang med å stimulere dem på en eller annen måte.

Men hva skal man gjøre hvis sexen plutselig ikke føles like deilig som den pleier? Det kan handle om at dere ikke tenner på hverandre sånn som dere gjorde før, men det kan også handle om at underlivet har blitt en anelse slapt, for eksempel etter en fødsel. Hvis det sistnevnte er tilfellet, er det heldigvis hjelp å hente. Og løsningen er et sett med vaginakuler.

Bruk vaginakuler for å få mest ut av underlivstreningen

Vaginakuler er en smart, liten oppfinnelse kvinner kan bruke for å trene bekkenbunnen. Man kan kanskje kalle det å trene med vaginakuler for en avansert form for knipeøvelser. For der hvor de helt almindelige bekkenbunnsøvelsene kun handler om å knipe sammen og spenne opp i bekkenbunnsmuskulaturen, så krever det litt ekstra innsats når du introduserer vaginakuler i treningen. 

1, 2, 3… Kniiiiip!

Det er viktig at kvinner sørger for å trene muskulaturen i underlivet. Denne treningen sørger nemlig for en bedre blodgjennomstrømning og blodsirkulasjon i underlivet. Når det strømmer mer blod til, bidrar dette også til å sende gode mengder av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen til skjeden, og samtidig som at musklene blir sterkere, hjelper dette også med å holde skjeden elastisk og fuktig.

Når man bruker vaginakuler som en del av bekkenbunnstreningen, blir treningen et hakk hardere og mer utfordrende. Her er det nemlig ikke lenger nok at man kniper og spenner opp i musklene i bekkenet. Når man benytter en kule med vekt, handler det om å kunne knipe så hardt sammen, at kulen ikke detter ut. Så enkelt, men faktisk overraskende vanskelig. Den ekstra vekten fra kulen, eller kulene, hjelper med å bygge opp muskelstyrken på samme måte som når man bruker vekter til trene med i treningssenteret. 

Opplev bedre sex

Når man bruker vaginakuler til å trene underlivet med, får man ikke kun fordelen ved et sunnere underliv. Faktisk kan vedvarende bekkenbunnstrening også være med på å sikre deg et bedre sexliv og en større følsomhet i underlivet.

Når man får en økt følsomhet vil man kunne oppleve berøring og stimulering på en helt annen måte enn tidligere, og mange kvinner opplever også at de har lettere ved å oppnå orgasme når de har et trent underliv frem for et svakt underliv. Derfor er det ingen unnskyldning for å ikke komme i gang med å trene underlivet med det samme.