10 bryllupsgaver som garantert faller i smak

18/09/2019 20:45

KC

Sponset innhold
Bryllup er alltid en hyggelig begivenhet, enten det er familie eller venner som skal gifte seg. For deg som gjest kan det å finne riktig bryllupsgave være en reell stressfaktor.

Noen ganger har brudeparet laget en ønskeliste eller har et formål de ønsker pengestøtte til. Andre ganger er det hele opp til deg, og du vil jo gjerne gi brudeparet en gave som både er nyttig og vakker.

For å hjelpe deg med dette har vi rett og slett laget en liste over 10 bryllupsgaver som garantert vil falle i smak. Du kan enten kjøpe et av gaveforslagene på denne listen, eller du kan bruke den som en idébank. Flere av gaveideene kommer fra fineshelf sin side om bryllupsgaver - et nettsted som tipser om gaver med ekstra høy kvalitet.

1.Til de som er glad i å dekke vakre bord til gjestene sine: Eva Solo Vannglass

Eva Solo er et kjent merke for mange som er opptatt av tidløs kvalitet. Dette elegante vannglasset er flott når du skal dekke bord til gjester en vanlig fredag eller på selve julaften. Glasset er munnblåst, tynt og delikat, og den tidløse formen gjør at det passer inn uansett hvilken stil du ellers måtte ha. Glasset kan selvfølgelig brukes til andre drikkevarer enn rent vann. Eplemost, brus eller Farris får litt ekstra klasse i et så vakkert glass.

2. Til de som setter pris på god vin: Hvitvinsglass fra Rosendahls

Hvitvinsglass fra Rosendahls’ serie Grand Cru er også en vakker bryllupsgave. Dette er tidløse glass som tåler oppvaskmaskin, noe som ofte er et veldig viktig kriterium for moderne par. Glassene skal tross alt brukes, og ikke støve ned i et skap.

3. Til de som vil opprettholde romantikken: rødvinglass fra Rosendahls

De flotte hvitvinsglassene finnes selvfølgelig også i en versjon for rødvin. På samme måte som med hvitvinsglassene kan disse også vaskes i oppvaskmaskinen. Noe som gjør dem godt egnet til bruk hver gang dere skal hygge dere.

4.Til de som elsker en god kopp kaffe eller flere

Det er veldig mange som er veldig glad i en god kopp kaffe. Derfor er en kaffemaskin en utmerket bryllupsgave. Med CitiZ&Milk fra Nespresso tilfredsstiller du både kravet til god kaffe og vakker design. Dette er en kaffemaskin som helt klart tar seg godt ut på kjøkkenbenken. I tillegg har den integrert melkeskummer, som gjør at det er mulig å lage alle typer kaffe fra en enkel espresso til en latte macchiato.

5. Til de som elsker å lage god mat

Global er et anerkjent japansk merke som lager kniver og knivslipere. Her finnes det egne grønnsakskniver, fiskekniver, brødkniver, fiskekniver og mye mer. Det de alle har felles er det flotte designet, brukervennligheten og god ergonomi. En kokkekniv fra Global vil være til stor glede for alle som elsker å lage mat.

6. For den som alltid fryser

Et vakkert og varmt pledd er alltid en god gave. Disse finner du fra mange ulike produsenter, og i mange ulike materialer. Dette vakre grå pleddet kommer fra det svenske selskapet Kippan Yllefabrik og er laget av 100 % lammeull. Det holder selv den mest frosne av oss varm, og når det ikke er i bruk gjør det seg godt på både sengen og sofaen.

7. For ordensmennesket

Et nøkkelskap kan være veldig praktisk. Ikke bare for ordensmennesket blant oss som liker at alt har sin faste plass, men også for estetikeren eller rotekoppen som trenger at alt har sin egen plass. Nøkkelskapet fra Velio kommer i forskjellige størrelser. Dette har plass til 7 knipper, og har magnetisk front slik at du kan feste på små plakater, ta vare på viktige beskjeder og hyggelige minner.

8. For de som er glade i tradisjoner

De aller fleste norske hjem har et vaffeljern. Ikke bare er vafler en flott tradisjon, som til og med har fått sin egen dag. Det smaker også veldig godt og kan lages i både sunne og mindre sunne varianter. Dette jernet fra Wilfa lar deg steke to plater på en gang, og kan lagres stående slik at det tar mindre plass.

9. For paret som liker eksklusivitet: Sminkespeil 

Et godt tips til en gave litt utenom det vanlige er et sminkespeil med lys. Kvinner i alle aldre vet å sette av tid til sin faste prosedyre, og hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av denne daglige seansen? Et sminkespeil med lyspærer gjør morgenstellet til en egen opplevelse og en pause i hverdagen. Leter du etter den perfekte gaven til brudeparet, som garantert vil passe inn i deres nye samliv, er et forseggjort sminkespeil et hett tips.

10. For de som elsker at andre gjør husarbeidet

Husarbeid er ganske kjedelig, og dessverre en jobb uten ende. Hva med å gi en robotstøvsuger i bryllupsgave? Dette er den ultimate gaven for de som enten er veldig travle eller rett og slett synes at tiden kan brukes til noe mer morsomt enn å støvsuge og vaske gulv. Denne varianten fra Xiaomi har vunnet flere tester, og i tillegg til å støvsuge kan den også moppe. Dette er en ekstra godbit til alle som er glad i teknikk da den kommer proppet med ulike funksjoner.

11. For de som er glade i våre små venner

Wildlife Garden Multiholk er nydelige fuglehus og fuglebrett i ett. Her kan du hjelpe de små bevingede vennen våre med både mat og litt ly samtidig som du kan glede deg over både vakkert design med mye detaljer og nye venner.