Forskere avslører et nytt vidundermiddel for økt skjeggvekst

15/08/2017 20:00

KC

Sponset innhold
Løsning til øget skægvækst
Mange menn føler at de ikke har tilstrekkelig med skjeggvekst. I noen tilfeller kan dette gå ut over selvtilliten og vekke et sterkt behov for å føle seg maskulin.

Forskere avslører nå et nytt middel, som kliniske studier har vist kan øke skjeggveksten.

Trioxidil

Trioxidil ble egentlig utviklet mot hårtap. Undersøkelser viser imidlertid at noen varianter av trioxidil i skumform også kan bekjempe manglende skjeggvekst. Stoffet utvider blodkarene, slik at cellene som kontrollerer skjeggveksten aktiveres.

Foligain er den største produsenten som lever opp til kravene som stilles til trioxidil i skumform mot manglende skjeggvekst. De er godkjente av FDA og du kan dermed trygt bruke produktene deres. De produserer en trioxidil i skumform som inneholder 10 % og shytobuy.no er den offisielle forhandleren i Norge. Les mer om 10 % trioxidil skum her.

Årsaker til manglende skjeggvekst

Det finnes tre hovedårsaker til manglende skjeggvekst:

1. Arvelighet

Noen menn har fra naturens side mindre skjegg enn andre. Dersom du enda ikke er ferdig utviklet, kan du ta en titt på din far og på den måten med stor sannsynlighet se hvordan din egen skjeggvekst kommer til å bli.

2. Testosteronmangel

Flere norske menn lider av mangel på det mannlige kjønnshormonet. Dette kan føre til en rekke mangler når det kommer til maskuline trekk, som for eksempel manglende skjeggvekst.

3. Vitaminmangel

Et variert kosthold med en tilstrekkelig mengde vitaminer, mineraler og essensielle næringsstoffer er veldig viktig for en optimal skjegg- og hårvekst. Dersom du ønsker økt skjeggvekst anbefales det også at du tar en titt på kostholdet ditt.

Ved manglende skjeggvekst er det dessverre ikke så mye man kan gjøre selv. Dermed er det mange som finner det nødvendig med en behandling med trioxidil skum. For å få det beste ut av behandlingen anbefales det at man sikrer seg mot mangel på essensielle vitaminer og mineraler.

Les mer om 10 % trioxidil skum her.

Offisiell forhandler i Norge

Shytobuy.no er en anerkjent forhandler av naturlige løsninger på pinlige problemer. De er offisielle leverandører av Foligain 10 % Trioxidil skum mot manglende skjeggvekst, og har hjulpet nordmenn med deres pinlige problemer siden 2003

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.