Gjennombrudd innenfor hårvekst: Hvordan man kan få langt hår raskt

22/01/2018 13:18

KC

Sponset innhold
Er du en kvinne som har sakte hårvekst og slitt hår, har du lenge gått og irritert deg over at ingenting hjelper, uansett hva du gjør? Nå kan vitenskapen ha et gjennombrudd i hårpleie.

En gruppe engelske forskere og farmasøyter har sammen finnet visse næringsstoffer som utfyller hverandre. Med en spesiell sammensetning av ingredienser og dosering av disse har det danske produktet, HairLust, blitt utviklet. Blant disse ingrediensene er de vanlige B-vitaminene og andre som bidrar til å forkorte catagensfasen og forlenger den telogene fasen i hårets vekstsyklus. Stamceller i håret muliggjør dermed ny og vedvarende hårvekst, slik at håret vokser raskere.

Ved å ta HairLust hårpiller eller HairLust vingummi vitaminer, vil celledelingen øke etter at håret har kommet inn i telogene fasen, også kjent som hvilefase. Dette vil med sikkerhet øke dannelsen av nytt hår, slik at du vil få tykkere samt lengre hår.

Kjøp produktene fra HairLust her.

HairLust™ vitaminer til håret

I kampen for å utvikle et produkt som kan øke hårveksten har HairLust lansert en serie med produkter for både kvinner og menn. Produktene har blitt formulert i samarbeid med ledende eksperter innenfor hårpleie, og er utelukkende basert på naturlige ingredienser. Effekten av HairLust har blitt klinisk testet i England og har allerede fått en god del gode anmelders på facebook, TrustPilot og andre sosiale medier nettsider.

En boks med HairLust vitamins inneholder 60 tabletter som skal være 1 måneds bruk. Ta 1-2 tabletter om dagen for å oppnå de ønskede resultatene. Det anbefales å ta disse i 3 for optimal effekt.

Fordi biotin silika, sink, selen osv for å hjelpe håret til å nå sitt fulle vekstpotensial, kan HairLust bidra til å maksimere hårveksten.

HairLust kan kjøpes på nett og i utvalgte salonger i Skandinavia.

Hårtap hos kvinner er vanlig

Det er vanlig for kvinner i alle aldre å miste hår. Tynt hår er derfor ikke bare et problem hos menn, men også hos kviner. De fleste mødre kan være enige med at de kjenner igjen følelsen av å miste masse hår etter graviditeten, og HairLust produktene vil passe for denne målgruppen. Les om årsaker og behandlinger for hårtap hos kvinner i denne artikkelen.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.